Muiden liittyminen Google Meet ‑tapaamisiin

Kun lisäät varauskalenteriin Google Meet ‑videoneuvottelun, tapaamisesta lähetetään automaattisesti sähköposti, joka sisältää seuraavat tiedot:

• Kokouksen linkki
  • Puhelinnumero ja kokouksen PIN-koodi

Vinkkejä:

• Jos sinä tai tapaamisen varaaja lähetätte tapaamista koskevan vahvistussähköpostin edelleen, vastaanottaja voi perua varatun tapaamisen.
  • Jos haluat käyttää kolmannen osapuolen videopuhelupalvelua, valitse tapaamista luodessasi Paikka ja neuvottelu ‑asetukseksi Ei mitään / määritetään myöhemmin. Kun tapaaminen on varattu, lisää kokoustiedot muokkaamalla tapahtumaa. Suosittelemme, että asennat Google Workspace Marketplace ‑laajennuksen.

Voit luoda yhden varaussivun, jonka avulla muut voivat varata kalenteristasi rajattomasti tapaamisia maksutta. Jos sinulla on ehdot täyttävä Google Workspace- tai Google One ‐tilaus, varauskalenterissa on premium-ominaisuuksia. Lue lisää varauskalenterien premium-ominaisuuksista.

Videokokoukseen liittyminen Google Kalenterin tapahtumasta

Tärkeää: Sinun on ehkä annettava selaimellesi mikrofonin ja kameran käyttöoikeus videopuhelua varten.

1. Klikkaa Google Kalenterin tapahtumaa, johon haluat liittyä.
  2. Klikkaa Liity Google Meetin avulla.
  3. Klikkaa avautuvasta ikkunasta Liity nyt

Videokokoukseen liittyminen Google Meetistä

Tärkeää: Sinun on ehkä annettava selaimellesi mikrofonin ja kameran käyttöoikeus videopuhelua varten.

1. Siirry selaimella osoitteeseen https://meet.google.com/.
  2. Valitse kokous ajoitettujen tapahtumien luettelosta. Vain Google Kalenterin kautta ajoitetut kokoukset näkyvät Google Meetissä.
  3. Valitse Liity nyt.