Äänestykset Google Meetissä

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Tärkeää:

• Kun livestriimissä luodaan äänestys, se tulee automaattisesti saataville sekä kokouksen että livestriimin osallistujille. Järjestäjät eivät voi laittaa äänestyksiä pois päältä livestriimin käyttäjiltä.
  • Äänestyksiä ei voi luoda mobiililaitteilla, mutta niihin voi vastata.
Google Meet ‑äänestysten käytön edellytykset.

Tärkeää: Google Meetin kyselyt ovat käytettävissä seuraavissa Google Workspacen versioissa:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Järjestöt
  • Workspace Individual ‑tilaus

Vinkki: Workspace-järjestelmänvalvojat voivat laittaa tämän ominaisuuden päälle tai pois päältä koko organisaatiossa.

Kyselyyn vastaaminen

Kokouksen osallistujat voivat lähettää vastauksen kyselyyn.

Saat ilmoituksen, kun moderaattori aloittaa kyselyn. Lisää vastauksesi ennen kyselyn tai kokouksen päättymistä. Näet kyselyn tulokset, jos kokouksen moderaattori määrittää ne näkyviksi.

Tärkeää: Kun vastaat kyselyyn anonyymisti, tiedot piilotetaan

• muilta kokouksen osallistujilta
  • moderaattoreilta
  • Workspace-järjestelmänvalvojalta.

Vinkki: Vastauksesi jaetaan Googlelle kokonaisuudessaan. Kysely anonymisoidaan tai poistetaan myöhemmin datan säilytyskäytännön mukaisesti.

Kokouksen aikana:

1. Napauta näyttöä ja sitten valitse Valikko .
  2. Napauta Toiminnot  ja sitten Kyselyt.
  3. Napauta vastaustasi ja sitten Äänestä.

Vinkki: Et voi muuttaa vastaustasi sen jälkeen, kun olet valinnut Äänestä.