Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Stil spørgsmål til deltagere i Google Meet

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Vigtigt!

• Når du opretter en session med Spørgsmål og svar i en livestream, er den automatisk tilgængelig for både mødedeltagere og livestreamdeltagere. Værter kan deaktivere Spørgsmål og svar for deltagere i livestreaming på deres computer.
  • Du kan maksimalt have 500 spørgsmål pr. session.
Krav til brug af Spørgsmål og svar i Google Meet

Vigtigt! Spørgsmål og svar i Google Meet er tilgængeligt for brugere med disse Google Workspace-udgaver:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Google Workspace for Nonprofits
  • Workspace Individual

Stil deltagerne spørgsmål i et Google Meet-møde

Alle i et møde kan stille spørgsmål. Spørgsmålene vises, indtil de slettes eller skjules.

Når et møde er slut, modtager moderatoren en detaljeret rapport over alle spørgsmålene.

Den person, der planlægger eller starter et møde, er værten. Hvis du overfører et møde til eller planlægger et møde i en anden persons kalender, bliver vedkommende muligvis mødets vært. Som standard er der kun én mødevært pr. møde, men du kan tilføje op til 25 medværter, når mødet er i gang.

Aktivér Spørgsmål og svar

Vigtigt!

• Spørgsmål og svar aktiveres automatisk for alle brugere undtagen Google Workspace for Education-brugere. Mødeværter kan aktivere Spørgsmål og svar for Education-brugere under mødet.
  • Værter kan deaktivere Spørgsmål og svar i et pop op-vindue, når de starter livestreamen fra deres computer, eller deaktivere funktionen under "Værtsfunktioner".
  1. Klik på Værtsfunktioner nederst til højre på din computer.
  2. Rul til Mødeaktiviteter.
  3. Aktivér Tillad spørgsmål i Spørgsmål og svar Toggle ON.

Tip! Spørgsmål kan som standard stilles anonymt. Du kan forhindre dette ved at deaktivere Tillad anonyme spørgsmål (Spørgsmål og svar) Toggle Off.

Aktivér Spørgsmål og svar på mobilen
  1. Tryk på Flere styringer og derefter Værtsfunktioner .
  2. Rul til Mødeaktiviteter.
  3. Aktivér Tillad spørgsmål i Spørgsmål og svar Toggle ON.

Tip! Spørgsmål kan som standard stilles anonymt. Du kan forhindre dette ved at deaktivere Tillad anonyme spørgsmål (Spørgsmål og svar) Toggle Off.

Se og administrer spørgsmål

Vigtigt! Alle stillede spørgsmål er inkluderet i rapporten Spørgsmål, der sendes via mail til moderatorerne efter mødet.

1. Nederst til højre på din computer skal du klikke på Aktiviteter og derefter Spørgsmål og svar.
  2. Du kan filtrere spørgsmål ved at klikke på menupilen ud for "Alle spørgsmål".
  3. Vælg en af mulighederne:
    • Sådan sletter du et spørgsmål: Du kan slette et spørgsmål ved at klikke på Slet på spørgsmålet.
      • Tip! Du kan kun se slettede og anonyme slettede spørgsmål i rapporten, ikke i selve mødet.
    • Sådan giver du et spørgsmål en positiv stemme: Klik på Giv en positiv stemme på spørgsmålet.
    • Sådan skjuler du et spørgsmål: Klik på Skjul på spørgsmålet.
    • Sådan markerer du et spørgsmål som besvaret: Klik på Markér som besvaret på spørgsmålet.
      • Tip! Markér et spørgsmål som besvaret, så deltagerne ved, at det er besvaret.
    • Sådan sorterer du spørgsmål efter rækkefølge eller flest positive stemmer:
      1. Klik på menupilen ud for "Mest populære".
      2. Vælg en af mulighederne.
Se og administrer spørgsmål på mobilenheder

Vigtigt! Alle stillede spørgsmål er inkluderet i rapporten Spørgsmål, der sendes via mail til moderatorerne efter mødet.

1. Tryk på Flere styringer og derefter Aktiviteter og derefter Spørgsmål og svar.
  2. Du kan filtrere spørgsmål ved at trykke på menupilen ud for "Alle spørgsmål".
  3. Vælg en af mulighederne:
    • Sådan sletter du et spørgsmål: Tryk på Slet på spørgsmålet.
      • Tip! Du kan kun se slettede og anonyme slettede spørgsmål i rapporten, ikke i selve mødet.
    • Sådan giver du et spørgsmål en positiv stemme: Tryk på Giv en positiv stemme på spørgsmålet.
    • Sådan skjuler du et spørgsmål: Tryk på Skjul på spørgsmålet.
    • Sådan markerer du et spørgsmål som besvaret: Tryk på Markér som besvaret på spørgsmålet.
      • Tip! Markér et spørgsmål som besvaret, så deltagerne ved, at det er besvaret.
    • Sådan sorterer du spørgsmål efter rækkefølge eller flest positive stemmer:
      1. Tryk på menupilen ud for "Mest populære".
      2. Vælg en af mulighederne.

Moderer spørgsmål i Spørgsmål og svar

Under møder og i livestreams kan du gennemgå spørgsmålene, inden de vises til mødedeltagerne, ved hjælp af moderering i Spørgsmål og svar:

Vigtigt!

• Moderering er deaktiveret som standard.

• Værter kan kun moderere via webversionen på en computer.

Sådan aktiverer du moderering som vært, efter du er gået ind i et møde:

1. Klik på Værtsfunktioner nederst til højre på din computer.

2. Rul ned til Mødeaktiviteter.

3. Hvis du vil aktivere moderering af spørgsmål, skal du aktivere Skjul spørgsmål, indtil en vært godkender dem Toggle ON.

Sådan modererer du spørgsmål:

1. Find et spørgsmål, der er markeret med "Afventer godkendelse", på din computer.

2. Vælg Godkend eller Slet spørgsmålet.

• Tip! En vært kan ikke godkende flere spørgsmål på én gang.

Tip! En vært kan deaktivere moderering af spørgsmål via Værtsfunktioner under mødet. Spørgsmål, der allerede er stillet, påvirkes ikke af ændringen.

Stil et spørgsmål

Når du stiller et spørgsmål, får alle i mødet en notifikation.

Når du stiller et spørgsmål anonymt, skjules dine oplysninger for:

• Andre mødedeltagere
  • Moderatorerne
  • Din Workspace-administrator

Spørgsmålet deles i sin helhed med Google. Spørgsmålet anonymiseres eller slettes senere i henhold til vores dataopbevaringspolitik.

1. Nederst til højre på din computer skal du klikke på Aktiviteter og derefter Spørgsmål og svar og derefter Stil et spørgsmål.
  2. Skriv dit spørgsmål og derefter klik på Send.

Tip! Hvis du vil stille dit spørgsmål anonymt, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for valgmuligheden "Opslå anonymt".

Stil et spørgsmål på en mobilenhed
  1. Tryk på Flere styringer efterfulgt af Aktiviteter og derefter Spørgsmål og svar og derefter Stil et spørgsmål.
  2. Skriv dit spørgsmål og derefter tryk på Send.

Tip! Hvis du vil stille dit spørgsmål anonymt, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for valgmuligheden "Opslå anonymt".

Se en rapport over spørgsmål

Efter mødet sendes der en spørgsmålsrapport via mail til moderatoren. Mailen indeholder en liste med spørgsmål, der er blevet stillet, skjult, godkendt af moderatoren eller slettet, samt navnene på de personer, der har stillet spørgsmålene.

1. Åbn mailen med rapporten over spørgsmål.
  2. Klik på den vedhæftede rapport.