Paikallisen yrityksen Google-tietojen hallinta

Kun asiakkaat löytävät paikallisen yrityksesi Googlesta, näkevätkö he oikeat tiedot?

Yritysprofiili on maksuton palvelu, jonka avulla voit pitää yritystietosi ajan tasalla Google Haussa ja Google Mapsissa. Yritysprofiilin avulla voit varmistaa, että asiakkaat näkevät paikkansapitäviä tietoja (esim. yrityksesi kuvaus, aukioloajat ja puhelinnumero). Lue lisää Yritysprofiilista

Voit myös linkittää Yritysprofiilin Google Ads ‐tiliisi, jotta mainoksissasi näkyvät yritystiedot pitävät varmasti paikkansa. Näiden sijaintielementeiksi kutsuttujen sijaintitietojen avulla asiakkaasi löytävät yrityksesi helposti nähtyään mainoksesi.

Kallion jäätelöbaari
Mainos www.example.com
(09) 123 4567
Suosituin makumme on pistaasi.
Kaksi yhden hinnalla perjantaisin!
Kolmas linja 1, Helsinki

Oletko valmis käyttämään Yritysprofiilia? Pääset alkuun vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:

Onko yritykselläsi fyysinen sijainti tai palvelualue?