Administrer din lokale virksomheds profil på Google

Får kunderne vist korrekte oplysninger, når de finder din lokale virksomhed på Google?

Google My Business er en gratis tjeneste, som giver dig mulighed for at holde dine virksomhedsoplysninger på Google Søgning og Google Maps opdaterede. Med Google My Business kan du sikre dig, at kunderne får vist korrekte oplysninger, f.eks. hvad angår din virksomhedsbeskrivelse, dine åbningstider, dit telefonnummer osv. Få flere oplysninger om Google My Business.

Du kan også linke din Google My Business-konto til din Google Ads-konto for at sikre dig, at der vises korrekte oplysninger om din virksomhed i dine annoncer. Disse adresseoplysninger – som vi kalder for en adresseudvidelse – gør det lettere for kunderne at finde din virksomhed, når de ser din annonce.

Ikast Isbutik
Annonce www.example.com
12 34 56 78
Vores specialitet er pistacie.
Køb én og få én gratis hver fredag!
Ikastgade 10, 7430 Ikast

Er du klar til at bruge Google My Business? Besvar disse spørgsmål for at komme godt i gang:

Har din virksomhed en fysisk adresse eller afdeling?