Tilbakemelding om AdWords-annonser

Vær oppmerksom på at annonsene i programmet evalueres i henhold til retningslinjene våre for annonsering. Vi gjør vårt beste for å hindre at annonser publiseres før Google Ads-ekspertene våre har fått kontrollert dem og bekreftet at de innfrir retningslinjene våre, men det kan forekomme at annonser slipper gjennom uten evaluering.

Hvis du har et problem med AdSense-annonser på nettstedet ditt, kan du heller følge disse instruksjonene for å blokkere annonser på nettstedet ditt.

Vær oppmerksom på at du må oppgi klikkstrengen for annonsen du gir tilbakemelding om. Det tar ca. 2–3 minutter å fylle ut dette skjemaet.

Hvis du ønsker en utdypende forklaring av noen av vilkårene nedenfor, kan du gå til nettstedet vårt for annonseretningslinjer.

Velg alternativet som best beskriver klagen din