Gamblingsøknad: lisens for ett land

Gambling er bare tillatt i landene nedenfor. Du finner mer informasjon i retningslinjene våre gambling og spill.
  • Hvis landet ditt ikke er oppført i søknadsskjemaet, betyr dette at gamblingrelatert innhold ikke er tillatt i landet ditt, eller at bare statlige enheter har tillatelse til å markedsføre slikt innhold (se landsspesifikke begrensninger her).
  • Hvis det sistnevnte er tilfellet, kan statlige enheter søke ved hjelp av dette skjemaet.
Velg land