Find ud af, hvorfor du måske ikke kan se din annonce

Kan du stadig ikke finde din annonce, uanset hvor du søger? Hvis du har en søgeannonce, kan du søge efter din søgeannonce med værktøjet til Eksempelvisning og diagnose af annoncer. Det kan hjælpe dig med at bekræfte, at din søgeannonce kører uden at påvirke dine eksponeringer, (hvilket reducerer din klikrate). Du kan også holde markøren over taleboblen i kolonnen "Status" på fanen Annoncer ud for din annonce for at få detaljerede oplysninger om dens status. Hvis din annonce ikke vises, vil værktøjet fortælle dig hvorfor og give dig tips til, hvordan du får dine annoncer op at køre.

Hvis du stadig har problemer, skal du klikke på den af de nedenstående knapper, der bedst beskriver din situation. Du vil få vist en liste over mulige årsager, til at du ikke kan se din annonce, sammen med trin til løsning af problemet.

Vælg problem nedenfor: