Google Ads Editorin versio 1.5

Alta näet Google Ads Editorin version 1.5 uudet ominaisuudet ja päivitykset, jotka sisältyvät marraskuun 2020 julkaisutietoihin. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Suodattaminen tilin, kampanjoiden, mainosryhmien tai kaikkien sellaisten kohteiden mukaan, joilla on sama tunniste

Voit nyt suodattaa dataa kampanjoiden, mainosryhmien tai kaikkien sellaisten kohteiden mukaan, joilla on sama tunniste.

1. Avaa Jaettu kirjasto.
  2. Klikkaa Tunnisteet-kohtaa puunäkymästä.
  3. Valitse tunnisteet, joiden mukaan haluat tehdä suodatuksen, ja klikkaa niitä hiiren kakkospainikkeella.
  4. Tee jokin seuraavista:
    1. Valitse yhdistetty tili puunäkymästä: Näytä tili, jolla on valitsemasi tunnisteet.
    2. Valitse yhdistetyt kampanjat puunäkymästä: Näytä kaikki kampanjat, joilla on valitsemasi tunnisteet.
    3. Valitse yhdistetyt mainosryhmät puunäkymästä: Näytä kaikki mainosryhmät, joilla on valitsemasi tunnisteet.
    4. Valitse kaikki yhdistetyt kohteet puunäkymästä: Näytä kampanjat ja mainosryhmät, joilla on valitsemasi tunnisteet.

Suodatus tunnisteen mukaan

Voit nyt suodattaa luomiesi tunnisteiden mukaan.

1. Avaa Jaettu kirjasto.
  2. Klikkaa Tunnisteet-kohtaa puunäkymästä.
  3. Valitse tunnisteet, joiden mukaan haluat tehdä suodatuksen, ja klikkaa niitä hiiren kakkospainikkeella.
  4. Lisää suodatin näille tunnisteille valitsemalla Suodata valittujen tunnisteiden mukaan.

Siirryt hakuun, josta näet kaikki valitsemaasi tunnistetta vastaavat kohteet.

Kuvaelementit

Editorissa on nyt täysi tuki kuvaelementeille.

Pikanäppäimet edelliseen tyyppiin siirtymistä varten

Pikanäppäimellä Ctrl + Sarkain (Windows) / Alt + Sarkain (Mac) voit siirtyä viimeksi katsomasi tyypin kohdalle. Jos esimerkiksi olet käynyt ensin kampanjoiden sivulla ja sitten avainsanojen luona, tämä pikanäppäin vie sinut takaisin kampanjoiden luokse.

Tästä ominaisuudesta on hyötyä, kun siirrytään tilisuositusten ja kyseisessä suosituksessa päivitettävän kohteen välillä. Jos sinulla on esimerkiksi suositus avainsanojen lisäämiseksi, voit käyttää Ctrl + Sarkain / Alt + Sarkain ‑pikanäppäintä suosituksen ja avainsanaluettelon välillä siirtymiseen.

Entistä paremmat viestit tilin rajoituksiin liittyvistä virheistä

Näet nyt entistä tarkempia virheviestejä, kun lataamasi tiedosto ylittää tilin rajoituksen.

Päivitys tilastosarakkeisiin

Editoriin on lisätty 16 uutta datasaraketta, ja siitä on poistettu 4 datasaraketta. Tämän muutoksen myötä Editorissa käytettävissä oleva data vastaa nyt Google Adsin uusinta versiota.

Responsiivisten hakumainosten vahvuuden tarkistaminen

Voit nyt tarkistaa Responsiivisten hakumainostesi vahvuuden. Avaa Responsiiviset hakumainoksesi, valitse ainakin yksi mainos ja klikkaa Tarkista mainoksen vahvuus työkalupalkista.

Mainoksen vahvuus perustuu itse mainosten ja samassa mainosryhmässä olevien avainsanojen muokkauksiin. Tätä työkalua voidaan käyttää uuden mainoksen arvioimiseen ennen sen lataamista ja julkaisua.

Responsiivisten Display-mainosten vahvuuden tarkistaminen

Mainoksen vahvuus ‑sarake on käytettävissä myös Responsiivisissa Display-mainoksissa.

Yksityiskohtaiset suositukset

Tilin suosituksiin on lisätty tietoja.

Kun osoitat sinistä hehkulamppukuvaketta, näyttöön tulee työkaluvihje, jossa näkyy tämän suosituksen arvioitu optimointipisteiden parannus. Voit myös ottaa suosituksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä tästä työkaluvinkistä.

• Sininen hehkulamppu tarkoittaa suositusta, jonka olet jo ottanut käyttöön.
  • Sinisen hehkulampun korostettu ääriviiva merkitsee sitä, että uusiin suosituksiin liittyviä mahdollisuuksia on käytettävissä.

Tämän muutoksen jälkeen suosituksen vaikutuksen näkee helpommin ja suosituksen voi ottaa käyttöön yhdellä klikkauksella.

Sovelluskampanjoiden Kauppiassyöte

Voit nyt määrittää kauppiastunnuksen Sovelluskampanjoiden Shopping-asetuksissa.

Dynaamisten mainosten syöte

Editorissa erilaisiin kampanjatyyppeihin, kuten Sovelluskampanjoihin, voidaan liittää dynaamisia mainossyötteitä (esim. Koulutus ja Lennot).

Vinkkejä uusille käyttäjille

Jos et ole aiemmin käyttänyt Editoria, sinulle näytetään lyhyt esittely, jossa on eri työkalujen käyttöön liittyviä vinkkejä.

Sovelluksen ennakkorekisteröintikampanjat

Sovelluksen ennakkorekisteröintikampanjat ja niihin liittyvä mainostyyppi ovat nyt täysin tuettuja.

Paikallisten mainosten yrityksen nimi

Editorissa on nyt uusi Yrityksen nimi ‑kenttä paikallisia mainoksia varten.

Lisää suosituksia

Uusia suositustyyppejä on nyt saatavilla seuraaville: ROAS-tavoitteen hintatarjoukset, hintatarjousten tehostaminen konversiomäärän maksimoivan strategian avulla, mainosaineistot, budjetin kasvattaminen liikenteen perusteella, huonoja tuloksia tuottavien avainsanojen keskeyttäminen ja responsiivisten hakumainosten parantaminen.