Gedeelde budgetten maken in Editor

U kunt gedeelde budgetten maken in Google Ads Editor om een gemeenschappelijk budget te verdelen over meerdere campagnes.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een gedeeld budget instelt in Editor.

Instructies

1. Zoek naar het venster typenlijst linksonder met de kop 'Beheren'.
  2. Vouw de 'Gedeelde bibliotheek' uit.
  3. Selecteer Gedeelde budgetten.
  4. Klik op Gedeeld budget toevoegen als u een nieuw gedeeld budget wilt toevoegen.
  5. Klik op Meerdere wijzigingen aanbrengen om uw gedeelde budgetten te updaten.