Diagnostisk loggføring i Google Ads Editor

Diagnostisk loggføring er en feilsøkingsmodus. Når diagnostisk logging er slått på, blir rapporter med meldinger som er sendt mellom Google Ads Editor og Google Ads-tjeneren, lagret automatisk. Hvis du opplever tekniske problemer, kan Google Ads-spesialistene be deg om å sende oss loggene dine for å hjelpe teknikerne med feilsøkingen.

Slå på diagnostisk logging

Diagnostisk logging er som standard slått av. Slik aktiverer du funksjonen:

1. Åpne innstillingene for Google Ads Editor:
    • Windows: Velg Verktøy > Innstillinger.
    • Mac: Velg Google Ads Editor > Preferences (innstillinger).
  2. Velg Aktiver diagnostisk logging under Annet på Generelt-fanen.
  3. Klikk på OK.

Diagnoseloggene lagres på datamaskinen din. Loggfilene er vanligvis på 20 MB eller mindre.

Send diagnoselogger

Hvis en Google Ads-spesialist ber deg om å sende diagnoseloggene, følger du fremgangsmåten nedenfor for å sende filene. (Du må først ha aktivert diagnostisk logging som beskrevet ovenfor.)

1. Finn mappen som inneholder diagnoseloggene, der [brukernavn] er brukernavnet ditt:
    • Windows 7, Windows 8 eller Windows 10:
      Bruk Windows Utforsker til å finne C:\Users\[brukernavn]\AppData\Local\Google\Google-Ads-Editor\SKRIV INN DET HØYESTE VERSJONSNUMMERET HER\NetworkLogs
      • Søk etter mappen med det høyeste versjonsnummeret for Google Ads Editor for å finne riktig mappe.
    • Mac:
      Bruk et Finder-vindu til å finne ~/Library/Application Support/Google/Google-Ads-Editor/SKRIV INN DET HØYESTE VERSJONSNUMMERET HER/NetworkLogs.
      • Søk etter mappen med det høyeste versjonsnummeret for Google Ads Editor for å finne riktig mappe. (Hvis mappen Library (Bibliotek) ikke er synlig, trykker du på Command+Shift+G, skriver inn ~/Library og klikker på Go (Start).)
      • Antallet kan øke, avhengig av hvilken Editor-versjon som brukes. Det høyeste antallet tilsvarer alltid versjonen som kjører for øyeblikket. Når brukeren har åpnet alle kontoene i den gjeldende versjonen, overføres de tidligere filene til de nåværende.
  2. Åpne mappen for å se filene med diagnoseloggene:
    • ape_network_log.log
    • ape_network_log_Backup.log
  3. Når du har funnet filene, pakker du dem i en ZIP-fil for å redusere størrelsen på e-postvedlegget:
    • Windows: Velg alle filene, høyreklikk deretter på en av de valgte filene, og velg Send til > Komprimert (zippet) mappe.
    • Mac: Velg alle filene, og følg så menybanen File (fil) > Compress (komprimer) eller Create Archive (opprett et arkiv).
  4. Legg ved ZIP-filen i en e-post, og send den til Google Ads-spesialisten som har bedt om diagnoseloggene.
Merk: Diagnostisk logging er bare ment til feilsøkingsformål. Du finner mer informasjon om personvern i Googles personvernregler.