Tekst toevoegen aan geselecteerde items

Met de tool Tekst toevoegen kunt u voor alle geselecteerde rijen tekst vóór of na bestaande tekst in een bepaalde kolom toevoegen. U kunt bijvoorbeeld het woord 'nieuw' aan het begin van de geselecteerde zoekwoorden of advertentiekoppen toevoegen, of de tekst 'Bestel nu' aan het eind van de beschrijvingsregels van tekstadvertenties toevoegen.

1. Selecteer in de dataweergave de items die u wilt bewerken.
  2. Ga naar het menu Bewerken > Tekst toevoegen.
  3. Geef de tekst op die u wilt toevoegen.
  4. Geef met behulp van een keuzerondje aan of u de tekst vóór of na de bestaande tekst wilt toevoegen.
  5. Optioneel: Als u de geselecteerde rijen wilt dupliceren en de duplicaten in plaats van de oorspronkelijke items wilt wijzigen, vink dan het selectievakje 'Wijzigingen aanbrengen in duplicaten' aan.
  6. Klik op Toevoegen.