Prestatiestatistieken exporteren

U kunt het volledige account, specifieke campagnes en advertentiegroepen of de huidige weergave exporteren. In het CSV-exportbestand worden automatisch eventuele gedownloade statistieken opgenomen.

U kunt prestatiestatistieken exporteren via het menu Account > Exporteren. Selecteer Volledig account exporteren, Geselecteerde campagnes en advertentiegroepen exporteren of Huidige weergave exporteren.

Statistieken kopiëren en plakken

Als u statistieken uit Google Ads Editor wilt kopiëren en plakken, selecteert u de betreffende items in de gegevensweergave. Ga naar het menu Bewerken > Kopiëren. Vervolgens kunt u de items, waaronder statistieken, in de gewenste tekst- of spreadsheeteditor plakken.