Mål-CPA i Google Ads Editor

Så här kan du hantera kampanjer med mål-CPA i Google Ads Editor:

• Ladda ned kampanjen och uppdatera dess inställningar.
  • Uppdatera annonsgrupper och deras innehåll (till exempel genom att lägga till eller redigera annonsgrupper, annonser och sökord).
  • Ange en annan budstrategi för kampanjen.
  • Ändra CPA-bud (kostnad per förvärv).

Om du vill konfigurera konverteringsspårning (vilket krävs för mål-CPA) måste du logga in på ditt Google Ads-konto på https://ads.google.com/:

• Skapa en ny kampanj med Konverteringsoptimeraren.
  • Konfigurera konverteringsspårning (krävs för att Konverteringsoptimeraren ska gå att använda).
Du kan kopiera och klistra in (eller exportera och importera) en kampanj med mål-CPA och behålla budstrategin.

En översikt över Konverteringsoptimeraren finns i hjälpcentret för Google Ads.