Mål-CPA i Google Ads Editor

Slik kan du administrere kampanjer med mål-CPA i Google Ads Editor:

• laste ned kampanjen og oppdatere innstillingene
  • oppdater annonsegruppene og innholdet deres (du kan f.eks. legge til eller redigere annonsegrupper, annonser og søkeord)
  • bruke en annen budstrategi for kampanjen
  • endre bud for kostnad per kjøp (CPA-bud)

Du kan konfigurere konverteringssporing (obligatorisk ved bruk av mål-CPA) ved å logge på Google Ads-kontoen din på https://ads.google.com/:

• opprette en ny kampanje for mål-CPA
  • konfigurere konverteringssporing (obligatorisk ved bruk av mål-CPA)
Det er mulig å kopiere og lime inn (eller eksportere og importere) en mål-CPA-kampanje og beholde budstrategien. Hvis du limer inn eller importerer en mål-CPA-kampanje, brukes manuell CPC-budgivning for den nyopprettede kampanjen i stedet for den opprinnelige budstrategien.

Du finner en oversikt over mål-CPA i brukerstøtten for Google Ads.