Doel-CPA in Google Ads Editor

U kunt doel-CPA-campagnes in Google Ads Editor op de volgende manieren beheren:

• De campagne downloaden en de instellingen ervan updaten
  • De advertentiegroepen en de inhoud ervan updaten (bijvoorbeeld door advertentiegroepen, advertenties en zoekwoorden toe te voegen of te bewerken)
  • Een andere biedstrategie toepassen op de campagne
  • CPA-biedingen (cost-per-acquisition, kosten per acquisitie) wijzigen

Als u conversies wilt bijhouden (vereist voor Doel-CPA), moet u via https://ads.google.com/ inloggen op uw Google Ads-account. Hier kunt u het volgende doen:

• Een nieuwe Conversion Optimizer-campagne maken
  • De functie 'Conversies bijhouden' instellen (vereist voor Conversion Optimizer)
Het is mogelijk om een ​​doel-CPA-campagne te kopiëren en te plakken (of te exporteren en importeren) en de biedstrategie te behouden.

Ga voor een overzicht van Conversion Optimizer naar het Helpcentrum van Google Ads.