Administrer budstrategier i Google Ads Editor

Budstrategiene nedenfor er tilgjengelige i Google Ads Editor. Du kan bruke budstrategier for nye eller nåværende kampanjer i kontoen din:

• Mål-ROAS
  • Mål-CPA
  • Mål for visningsandel
  • Maksimer antall konverteringer
  • Maksimer konverteringsverdien
  • Maksimer antall klikk
  • Manuell CPC
  • Manuell CPM
  • Manuell CPV

Du kan også bruke budstrategier for porteføljer for kampanjer i kontoen din. Nye budstrategier for porteføljer kan ikke opprettes i Editor.

Se og endre budstrategier

Du kan se de nåværende budstrategiene i en konto på disse to kolonnene på Kampanjer-fanen: Budstrategietype og Budstrategi.

Slik kan du endre budstrategiene for ett eller flere elementer i en konto:

1. Velg Kampanjer-fanen.
  2. Velg én eller flere kampanjer i datavisningen.
  3. Klikk på Endre-linken i «Budstrategi»-delen i redigeringspanelet.
  4. Velg budstrategien du vil bruke.
  5. Klikk på OK.

Importér flere budstrategier samtidig

Hvis du ønsker å oppdatere flere budstrategier ved hjelp av CSV-import eller «Gjør flere endringer»-verktøyet for kampanjer, kan du ta med «Budstrategitype»- og «Budstrategi»-kolonnene i listen over elementer som skal legges til eller oppdateres.

I eksempelet nedenfor vises en importert kampanje med informasjon om budstrategi.

Campaign Bid Strategy Type Bid Strategy Name Enhanced CPC Target CPA Target ROAS Maximum CPC bid limit
Kampanje med manuell CPC Manual CPC   Enabled
Kampanje med manuell CPM Manual CPM

Kampanje med manuell CPV

Manual CPV
Kampanje med «Maksimer antall konverteringer» Maximize conversion
Kampanje med mål-CPA Target CPA     12.34
Kampanje med mål-ROAS Target ROAS       12.34%
Kampanje med «Maksimer antall klikk» Maximize clicks   Enabled     12.34
Kampanje med en porteføljestrategi   My portfolio strategy

Her er noen merknader om inkludering av budstrategier i importer:

• Du kan bruke budstrategier for porteføljer ved å benytte «Bid Strategy Name»-kolonnen (budstrateginavn). Når det er en verdi i denne kolonnen, ignorerer Google Ads Editor «Bid strategy type»-kolonnen (budstrategietype).
  • Du kan bruke standard budstrategier ved å benytte «Bid Strategy Type»-kolonnen (budstrategitype). Du kan for eksempel angi «Target CPA» (mål-CPA) for å bruke en standard budstrategi for mål-CPA.
  • Det skilles mellom små og store bokstaver i budstrategier for porteføljer i «Bid Strategy»-kolonnen (budstrategi). Hvis for eksempel det delte Google Ads-biblioteket ditt har en strategi med navnet «Min budstrategi», gjenkjennes ikke «min budstrategi» som den samme strategien av Google Ads Editor.
I Google Ads Editor kan du bruke ulike kombinasjoner av budstrategier for kampanjer, annonsegrupper og søkeord. I Google Ads tillates imidlertid bare visse kombinasjoner. Du ser en varselmelding hvis du prøver å legge inn en budstrategi som ikke tillates i Google Ads.