Administrer budstrategier i Google Ads Editor

De følgende budstrategier er tilgængelige i Google Ads Editor. Du kan bruge budstrategier til både nye og allerede oprettede kampagner på din konto:

• Mål-ROAS
  • Mål-CPA
  • Måleksponeringsandel
  • Maksimér antal konverteringer
  • Maksimér konverteringsværdi
  • Maksimér antal klik
  • Manuel CPC
  • Manuel CPM
  • Manuel CPV

Du kan også anvende porteføljebudstrategier på kampagner på din konto. Der kan ikke oprettes nye porteføljebudstrategier i Editor.

Se og rediger budstrategier

Hvis du vil se de eksisterende budstrategier på en konto, skal du henvise til to kolonner på fanen Kampagner: Budstrategitype og Budstrategi.

Følg denne fremgangsmåde for at redigere budstrategierne for et eller flere elementer på en konto:

1. Vælg fanen Kampagner.
  2. Vælg en eller flere kampagner i datavisningen.
  3. Klik på linket Rediger i sektionen "Budstrategi" i redigeringspanelet.
  4. Vælg den budstrategi, du vil anvende.
  5. Klik på OK.

Masseimportér budstrategier

Hvis du vil opdatere flere budstrategier ved hjælp af CSV-import eller værktøjet "Foretag flere ændringer" til kampagner, skal du inkludere kolonnerne "Budstrategitype" og "Budstrategi" på din liste over elementer, der skal tilføjes eller opdateres.

I nedenstående eksempel kan du se en kampagneimport med budstrategioplysninger.

Kampagne Budstrategitype Budstrateginavn Udvidet CPC Mål-CPA Mål-ROAS Grænse for maksimalt CPC-bud
Kampagne, hvor der bruges manuel CPC Manuel CPC   Aktiveret
Kampagne, hvor der bruges manuel CPM Manuel CPM

Kampagne, hvor der bruges manuel CPV

Manuel CPV
Kampagne, hvor der bruges "Maksimér antallet af konverteringer". Maksimér antallet af konverteringer
Kampagne, hvor der bruges mål-CPA Mål-CPA     12,34
Kampagne, hvor der bruges mål-ROAS Mål-ROAS       12,34 %
Kampagne, hvor der bruges "Maksimér antallet af klik". Maksimér antallet af klik   Aktiveret     12,34
Kampagne, hvor der bruges en porteføljestrategi   Min porteføljestrategi

Her er et par bemærkninger om, hvordan du inkluderer budstrategier i importer:

• Hvis du vil anvende porteføljebudstrategier, skal du bruge kolonnen "Bid strategy name" (Budstrateginavn). Hvis der er en værdi i denne kolonne, ignorerer Google Ads Editor kolonnen "Budstrategitype".
  • Hvis du vil bruge standardbudstrategier, skal du bruge kolonnen "Bid strategy type". Du kan f.eks.angive "Mål-CPA", hvis du vil bruge standardbudstrategien mål-CPA.
  • Der skelnes mellem store og små bogstaver i forbindelse med porteføljebudstrategier i kolonnen "Budstrategi". Hvis din delte samling i Google Ads f.eks. omfatter en budstrategi med navnet "Min budstrategi", opfatter Google Ads Editor ikke "min budstrategi" som den samme strategi.
Inde i Google Ads Editor kan du anvende forskellige budstrategikombinationer for kampagner, annoncegrupper og søgeord. Google Ads tillader dog kun bestemte kombinationer. Du får vist en advarsel, hvis du forsøger at sende en budstrategi, som Google Ads ikke tillader.