Gestionar estratègies d’oferta a Google Ads Editor

A Google Ads Editor estan disponibles les estratègies d'oferta que s'indiquen a continuació. Podeu fer-les servir per a campanyes existents o noves del compte:

• ROAS objectiu
  • CPA objectiu
  • Quota d'impressions objectiu
  • Maximització de les conversions
  • Maximització del valor de conversió
  • Maximització dels clics
  • CPC manual
  • CPM manual
  • CPV manual

També podeu aplicar qualsevol estratègia d'oferta de cartera a les campanyes del vostre compte. AdWords Editor no permet crear altres estratègies d'oferta de cartera.

Veure i editar les estratègies d'oferta

Per veure les estratègies d'oferta existents en un compte, consulteu les dues columnes de la pestanya Campanyes: Tipus d'estratègia d'oferta i Estratègia d'oferta.

Per editar les estratègies d'oferta d'un o de diversos elements d'un compte, seguiu aquests passos:

1. Seleccioneu la pestanya Campanyes.
  2. Seleccioneu una o més campanyes a la visualització de dades.
  3. Al tauler d'edició, feu clic a l'enllaç Edita a la secció "Estratègia d'oferta".
  4. Seleccioneu l'estratègia d'oferta que vulgueu aplicar.
  5. Feu clic a D'acord.

Importació massiva d'estratègies d'oferta

Per actualitzar diverses estratègies d’oferta mitjançant un fitxer importat en format CSV o l'eina "Fes diversos canvis" per a les campanyes, incloeu les columnes "Tipus d'estratègia d'oferta" i "Estratègia d'oferta" a la llista d'elements que cal afegir o actualitzar.

L'exemple següent mostra importacions de campanya amb informació d'estratègia d'oferta.

Campaign Bid Strategy Type Bid Strategy Name Enhanced CPC Target CPA Target ROAS Maximum CPC bid limit
Campanya amb CPC manual Manual CPC   Enabled
Campanya amb CPM manual Manual CPM

Campanya amb CPV manual

Manual CPV
Campanya amb Maximització de les conversions Maximize conversions
Campanya amb CPA objectiu Target CPA     12.34
Campanya amb ROAS objectiu Target ROAS       12.34%
Campanya amb Maximització dels clics Maximize clicks   Enabled     12.34
Campanya amb estratègia de cartera   La meva estratègia de cartera

Notes sobre la inclusió d'estratègies d'oferta a les importacions:

• Per aplicar estratègies d'oferta de cartera, heu de fer servir la columna "Nom de l'estratègia d'oferta". Quan aquesta columna conté un valor, Google Ads Editor ignora la columna "Tipus d'estratègia d'oferta".
  • Per utilitzar estratègies d'oferta estàndard, feu servir la columna "Tipus d'estratègia d'oferta". Per exemple, podeu introduir "Target CPA" (CPA objectiu) per utilitzar una estratègia d'oferta CPA objectiu.
  • Les estratègies d'oferta de cartera que figuren a la columna "Estratègia d'oferta" distingeixen entre majúscules i minúscules. Per exemple, si la vostra biblioteca compartida de Google Ads inclou una estratègia d'oferta anomenada "La Meva Estratègia d'Oferta", Google Ads Editor no la considerarà igual que "la meva estratègia d'oferta".
A Google Ads Editor podeu aplicar diverses combinacions d'estratègies d'oferta a les campanyes, als grups d'anuncis i a les paraules clau. Tanmateix, Google Ads només permet certes combinacions. Si intenteu publicar una estratègia d’oferta que Google Ads no permeti, veureu un anunci d'advertiment.