Google Ads Editor version 1.1

Få flere oplysninger om nye funktioner og funktionaliteter i produktbemærkningerne fra juli 2019 til Google Ads Editor version 1.1. Download den sidste nye version af Google Ads Editor.

Nye funktioner

Mørk tilstand

Med mørk tilstand har du mulighed for at skifte udseende på brugerfladen i Google Ads Editor fra en lys farvepalet til en med mørkere baggrundsfarver og lysere forgrundsfarver. Brugeren kan skifte til mørk tilstand i Google Ads Editor ved at klikke på månenikonet nederst til højre. På samme måde kan brugeren skifte til lys tilstand igen ved at klikke på solikonet .

Fuld understøttelse af kriterierne for ekskludering af IP-adresser

Du kan downloade, uploade ændringer, tilføje, slette, redigere, kopiere, indsætte, eksportere og importere IP-adresser, når du opretter en ny kampagne. I indstillinger kan du indtaste IP addresser for at udelukke dem fra at se deres annoncer. Tidligere kunne du i Google Ads Editor ikke opdatere, tilføje eller kopiere IP-ekskluderinger.

Billedvælger til at vælge billeder til forskellige billedfelter

Hvis du tidligere skulle bruge det samme billede flere steder, måtte du gentage trinnene for at uploade billedet fra din computer.

Denne nye funktion giver dig mulighed for at gennemse billeder til forskellige billedfelter og vælge mellem tidligere uploadede billeder. Du kan stadig tilføje billeder fra din computer.

Præcis søgning

For at forbedre søgefunktionen giver den præcise søgefunktion mere specifikke søgeresultater, når der filtreres kampagner eller annoncegrupper i Google Ads Editor. Denne funktion er aktiveret som standard.

Hvis du f.eks. leder efter kampagner eller annoncegrupper med "hundetilbehør" og begynder at skrive "hundetil", får du søgeresultater som "hundetilbehør til corgier". Hvis der tidligere blev søgt efter "hundetil" ville du have set potentielt ikke-relaterede kampagner såsom "hundeseng" eller "hundetøj".

Afkrydsningsfelter i kontoadministrator

Kontoadministrator viser afkrydsningsfelter ud for konti for at gøre det mere eksplicit, at flere konti kan vælges og åbnes sammen.

Opdateret

"Inkluder displaynetværk" til shoppingkampagner kan redigeres

Du kan nu redigere denne indstilling for shoppingkampagner. Tidligere var det altid "deaktiveret" og kunne ikke ændres.

Universelle appkampagner er omdøbt

Den universelle appkampagnetype er nu "app - Installationer". Universelle App-annoncer omdøbes til "app-annoncer til installationer." Når Google Ads Editor understøtter UACe i fremtiden vil det også have "app - engagement" og "app ads for engagement."

Udfaset

For at forenkle Google Ads Editor-oplevelsen er de følgende funktioner og funktionaliteter markeret som udfaset ved frigivelsen af Google Ads Editor v1.1.

Destinationswebadresse

Endelige webadresser erstatter destinationswebadresser som en del af webadresseopgraderingen. Du kan ikke længere oprette eller redigere annoncer, der bruger en destinationswebadresse.

Destinationswebadressen er blevet fjernet fra alle annoncer og kriterier. Undersidelinks og aktiver til apps har stadig destinationswebadresser, da de findes i aktive konti.

Dynamiske søgeannoncer

Almindelige dynamiske søgeannoncer (DSA) er blevet udfaset. Bemærk at disse er anderledes end den udvidede DSA. Du kan ikke oprette nye DSA'er. Du kan fjerne eksisterende og redigere deres status og etiketter.

Responsive annoncer (tidligere kendt som DRA)

Responsive annoncer bør ikke forveksles med aktivbaserede responsive displayannoncer.

Du kan ikke oprette nye responsive annoncer. Du kan fjerne eksisterende og redigere deres status og etiketter. Handlingen "eksporter som responsiv annonce" er blevet fjernet.

"Minimeret overskrift"

"Minimeret overskrift" -feltet for fremhævede annoncer er blevet udfaset fra Google Ads Editor.

Support til "indhold / målgruppe søgeord" indstilling

Google Ads Editor har fjernet support for indstillingen. "Indholdssøgeord: aktiveret / deaktiveret".