Aan de slag met Google Ads Editor 1.0

Met de nieuwe functies van Google Ads Editor kunt u meerdere Google Ads-accounts met meerdere campagnes beheren. Met Google Ads Editor kunt u tijd besparen en eenvoudiger grote aantallen wijzigingen tegelijk aanbrengen.

Voordelen van Google Ads Editor

Google Ads Editor is geschikt voor alle adverteerders, ongeacht de omvang van hun accounts, maar komt vooral van pas bij accounts met meerdere campagnes en lange lijsten met zoekwoorden of advertenties. U kunt bijvoorbeeld:

• Snel meerdere wijzigingen aanbrengen met de tools voor bulksgewijs bewerken

• Bestanden exporteren en importeren om voorstellen te delen of wijzigingen aan te brengen in een account

• Statistieken bekijken voor alle campagnes of een gedeelte daarvan

• Meerdere accounts tegelijk beheren, bewerken en weergeven

• Tekst zoeken en vervangen in advertentiegroepen of campagnes

• Items kopiëren naar of verplaatsen tussen advertentiegroepen en campagnes

• Meerdere wijzigingen tegelijk ongedaan maken en herstellen terwijl u uw campagnes bewerkt

• Wijzigingen in concept aanbrengen voordat u de wijzigingen naar uw account uploadt.

• Doorwerken wanneer u niet online bent

Hoe Google Ads Editor werkt

De werkwijze is eenvoudig: u downloadt een of meer accounts, u brengt offline uw wijzigingen aan en vervolgens uploadt u deze wijzigingen naar Google Ads.

Toegang tot uw Google Ads Editor-account

Begin door Google Ads Editor te downloaden voor uw besturingssysteem. Systeemvereisten bekijken

Als de installatie is voltooid, downloadt u een Google Ads-account. Bekijk voor meer informatie ons overzicht van hoe u Google Ads Editor gebruikt.

Een of meer Google Ads-accounts downloaden

1. Klik op Accounts bovenaan het scherm.

2. Klik op Toevoegen om de accounts te kiezen die u wilt importeren.

3. Geef het e-mailadres of de klant-ID van het account op.

4. Vink de selectievakjes aan naast de accounts die u wilt downloaden.

5. Klik op OK.

6. Kies welke campagnes u wilt downloaden uit de geselecteerde accounts.

7. Klik op OK.

Elk account heeft een voortgangsbalk zodat u de download kunt volgen.

8. Selecteer het account dat u wilt bekijken en klik op Openen.

De gedownloade accounts worden weergegeven aan de linkerkant van het scherm.

Gerelateerde link