Començar a utilitzar Google Ads Editor

Amb les funcions noves de Google Ads Editor, podeu gestionar diversos comptes de Google Ads que continguin diverses campanyes. Google Ads Editor us permet estalviar temps i fer canvis de manera massiva més fàcilment.

Avantatges de Google Ads Editor

Qualsevol anunciant, independentment de la mida del seu compte, pot utilitzar Google Ads Editor, però és especialment útil per als comptes amb diverses campanyes i llistes llargues de paraules clau o d'anuncis. Entre d'altres coses, podeu fer el següent:

• Utilitzar eines d'edició massiva per fer diversos canvis ràpidament.
  • Exportar i importar fitxers per compartir propostes o fer canvis en un compte.
  • Veure les estadístiques de totes les campanyes o d'un subconjunt de campanyes.
  • Gestionar, editar i consultar diversos comptes alhora.
  • Cercar i substituir text en tots els grups d'anuncis o totes les campanyes.
  • Copiar o moure elements entre grups d'anuncis i campanyes.
  • Desfer i refer diversos canvis durant l'edició de les campanyes.
  • Fer canvis en un esborrany abans de penjar-los al compte.
  • Continuar treballant sense connexió.

Com funciona Google Ads Editor

El procés bàsic és senzill: baixeu un o diversos comptes, hi feu canvis sense connexió i, tot seguit, pengeu els canvis a Google Ads.

Accedir a un compte de Google Ads Editor

Per començar, baixeu la versió de Google Ads Editor per al vostre sistema operatiu. Mostra els requisits del sistema

Un cop completada la instal·lació, el pas següent és baixar un compte de Google Ads. També podeu llegir la informació general sobre com podeu utilitzar Google Ads Editor.

Baixar un o diversos comptes de Google Ads

1. A la part superior de la pantalla, feu clic a Comptes.
  2. Feu clic a Afegeix per triar els comptes que voleu importar.
  3. Introduïu l'adreça electrònica o l'identificador de client del compte.
  4. Marqueu les caselles que hi ha al costat dels comptes que voleu baixar.
  5. Feu clic a D'acord.
  6. Trieu les campanyes que voleu baixar dels comptes seleccionats.
  7. Feu clic a D'acord. Cada compte tindrà una barra de progrés perquè pugueu supervisar la baixada.
  8. Seleccioneu el compte que vulgueu veure i feu clic a Obre.

Els comptes baixats seran visibles a la part esquerra de la pantalla.