Een alleen bellen-advertentie maken

Alleen bellen-advertenties zijn bedoeld om mensen aan te sporen telefonisch contact op te nemen met uw bedrijf. Ze worden alleen weergegeven op apparaten waarmee kan worden gebeld. Wanneer potentiële klanten op uw advertentie klikken, wordt er vanaf hun apparaat een oproep naar u gestart.

Instructies

1. Klik in de typenlijst op Advertenties en selecteer Alleen bellen-advertenties.
  2. Klik op Alleen bellen-advertentie toevoegen.
  3. Selecteer de campagne en advertentiegroep voor de advertentie en klik op OK.
  4. Voeg relevante informatie toe in het bewerkingspaneel, waaronder het telefoonnummer en de beschrijving.
  5. Schakel oproeprapportage in als u gegevens over de prestaties van uw advertentie wilt verzamelen.
  6. Geef bij Conversieactie aan of u oproepen als conversies wilt tellen.