Problemen met uw advertenties en zoekwoorden oplossen

Als uw advertenties of zoekwoorden mogelijk in strijd zijn met het Google Ads-beleid, kunt u Google Ads Editor gebruiken om uit te zoeken waarom en in sommige gevallen vrijstelling aanvragen.

U kunt ook zoeken naar advertenties of zoekwoorden die zijn afgekeurd nadat ze zijn gepost en zien wat de redenen voor afkeuring zijn.

Beleidsproblemen oplossen voordat u uw advertenties of zoekwoorden post

Advertenties of zoekwoorden die mogelijk bepaalde beleidsregels schenden, worden weergegeven met een uitroepteken (!) als ze niet konden worden gepost. Selecteer de advertenties of zoekwoorden om de beleidsschending te achterhalen en corrigeer ze voordat u ze opnieuw probeert te posten.

Vrijstelling aanvragen

Als uw advertentie in verband met een beleidsschending is gemarkeerd voordat deze is gepost, kunt u vrijstelling aanvragen. Selecteer de advertenties of zoekwoorden waarvoor u vrijstelling wilt en klik vervolgens in het bewerkingspaneel op Vrijstelling aanvragen.

Ontdekken waarom uw advertenties of zoekwoorden zijn afgekeurd

Als u advertenties of zoekwoorden heeft gepost en deze zijn afgekeurd, kunt u geen vrijstelling aanvragen. U moet de problemen oplossen voordat ze kunnen worden weergegeven.

Voor advertenties of zoekwoorden die zijn afgekeurd, worden de redenen voor afkeuring weergegeven in Google Ads Editor. Als u een groep advertenties wilt vinden die een bepaalde beleidsregel schenden of niet aan een bepaald vereiste voldoen, selecteert u 'Redenen voor afkeuring' in het vak voor geavanceerd zoeken .

Gerelateerde links

Over de goedkeuringsprocedure voor advertenties
Een afgekeurde advertentie corrigeren