Brug af ALLE-funktionen

Funktionen ALL(...) tjekker, om et element kun indeholder elementer, der matcher et filter. I forbindelse med tjekket angiver du de typer indeholdte elementer, som skal matches, og du angiver også et underordnet filter for at angive, hvad de indeholdte elementer skal matche.

ALLE er en meget nyttig funktion, der gør det nemt at tjekke alle indeholdte elementer. ALL(types, filter) svarer til COUNT(types, NOT(filter)) = 0. ALLE hjælper med andre ord med at finde containere, der ikke indeholder elementer, der ikke matcher det underordnede filter.

Syntaks

ALL(types, [filter])
  • types – de typer indeholdte elementer, der skal tjekkes.
  • filter – alle indeholdte elementer skal matche dette filter.

Eksempler

ALL(keywords, labels = ("abc", "xyz") )

Tjekker, om alle søgeordene i kampagnen eller annoncegruppen har etiketterne "abc" eller "xyz". I dette eksempel er "keywords" den type element, der skal tjekkes, mens "labels = ("abc", "xyz") er det underordnede filter, de alle skal matche.

ALL(callextensions; sitelinks, approvalstatus = approved)

Tjekker, om alle undersidelinks og aktiver til opkald, der er knyttet til kampagnen eller annoncegruppen, er godkendt.

Bemærkninger

• Hvis der er flere betingelser i det underordnede filter, skal de alle matche de indeholdte elementer. De kan indkapsles i en ELLER-funktion for at tjekke, om indeholdte elementer matcher én eller flere af betingelserne. ALL(ads, OR(status = paused approvalstatus = disapproved)) tjekker f.eks., om alle annoncer enten er sat på pause, slettet eller begge dele.
  • Filteret kan indeholde betingelser, der kun gælder for nogle typer. Disse betingelser ignoreres for de typer, de ikke gælder for. ALL(keywords; sitelinks, keywordwordcount = 2 linktext : "local") tjekker f.eks., at alle søgeord indeholder nøjagtigt to ord, og at alle tilknyttede undersidelinks har "local" i deres linktekst.
  • Hvis der ikke er indeholdte elementer af den angivne type, består tjekket ALLE. ALL(keywords, status = enabled) viser f.eks. en kampagne eller en annoncegruppe, hvis den ikke indeholder nogen søgeord overhovedet. Dette skyldes, at eksemplet blot er en "bekvemmelighedsfunktion" for COUNT(keywords, NOT(status = enabled)) = 0, og at antallet af søgeord, der ikke er aktiveret i kampagnen eller annoncegruppen, er præcist 0. For at begrænse resultaterne, så de kun omfatter de elementer, der indeholder mindst ét element, der matcher filteret, kan du tilføje en EXIST-funktion med de samme typer og det samme underordnede filter som ALLE. I dette eksempel kan du f.eks. bruge dette filter: EXIST(keywords, status = enabled) ALL(keywords, status = enabled). Dette filter vil med andre ord vise de kampagner, hvor der er mindst ét aktiveret søgeord, og alle søgeord er aktiveret.

Brug af ALLE-funktionen sammen med kampagner og annoncegrupper

For elementer, der kun kan være i annoncegrupper, vil et tjek på kampagneniveau tjekke alle elementer fra alle annoncegrupper for at se, om de matcher det underordnede filter. ALL(keywords, status = enabled) på kampagneniveauet viser f.eks., om alle søgeord i alle annoncegrupper i kampagnen er aktiveret.

For elementer, der kan være i både annoncegrupper og kampagner, vil et tjek på kampagneniveau kun gennemgå elementer direkte i kampagnen. ALL(audiences, status = enabled) på kampagneniveauet viser f.eks. kampagnen, hvis alle dens målgrupper på kampagneniveau er aktiveret, selvom kampagnen har nogle målgrupper på annoncegruppeniveau, der ikke er aktiveret. Det samme gælder for aktiver: ALL(sitelinks, status = enabled) på kampagneniveauet tjekker kun undersidelinks på kampagneniveau og ikke undersidelinks på annoncegruppeniveau i kampagnen.