Brug af AND-, OR- og NOT-funktionerne

Funktionerne AND(...), OR(...) og NOT(...) giver dig større kontrol over, hvordan flere filterbetingelser kombineres, så du kan målrette mod meget specifikke elementer, der søges efter.

Brug af AND og OR

Som standard "AND'es" flere filterbetingelser, hvilket betyder, at alle filterbetingelser skal matche et element, for at det vises i resultaterne. OR-funktionen giver mulighed for at kontrollere for mindst ét matchende element og ikke dem alle.

AND-funktionen kræver, at alle betingelser matcher, så det ville normalt ikke være nødvendigt, da dette er standardadfærden. Hvis der imidlertid bruges en "OR"-funktion, kan "AND"-funktionen bruges i den til at gå tilbage til standardadfærden. Du kan f.eks. bruge dette filter til at finde alle kampagner, hvor leveringsmetoden er "Standard" eller budgettet er mellem 10 USD og 20 USD:

OR( deliverymethod = standard AND(budget >= 10 budget <= 20) )

Mindst én af disse betingelser skal med andre ord være opfyldt:

• Leveringsmetoden er "Standard"
  • Budgettet er 10 USD eller derover, og budgettet er 20 USD eller derunder

Brug af NOT

NOT-funktionen nulstiller så at sige resultatet for det indeholdte filter. Hvis filteret indeholder et element, vil et NOT omkring filteret ekskludere elementet. Hvis filteret ekskluderer et element, ville et NOT omkring det på samme måde inkludere elementet. I funktionen NOT "AND'es" betingelserne som standard, så NOT(status = enabled enhancedcpc = enabled) svarer til NOT(AND(status = enabled enhancedcpc = enabled)). Detet skjuler alle kampagner, der er aktiveret, og som har aktiveret Udvidet CPC. Alle andre vises.

Syntaks

AND(filter)
  • filter -- elementerne skal matche alle disse filterbetingelser.
OR(filter)
  • filter -- elementet skal matche mindst én af disse filterbetingelser.
NOT(filter)
  • filter -- elementet må ikke matche alle disse filterbetingelser.

Eksempler

OR( status -= enabled approvalstatus = (disapproved, sitesuspended) )

Finder elementer, der er deaktiveret eller ikke godkendt.

OR( bidstrategytype = maximizeconversions NOT(budget >= 10 budget <= 20) )

Find alle kampagner med budstrategitypen "Maksimér antallet af konverteringer" eller som ikke har et budget på mellem 10 USD og 20 USD.

OR( status = paused AND(interestsandremarketing = targeting EXIST(audiences)) )

Find kampagner eller annoncegrupper, der er sat på pause eller som har mindst én målgruppe og "Målretning" for deres fleksible målretning for "Interesser og remarketing".