Utilitzar les funcions I, O i NO

Les funcions I(...) O(...) i NO(...) permeten tenir més control per combinar diverses condicions de filtre i segmentar elements de cerca molt específics.

Utilitzar I i O

De manera predeterminada, quan hi ha diverses condicions de filtre, s'ajunten amb condicions I, i en conseqüència un element ha de complir-les totes per estar present als resultats. La funció O permet complir una sola condició coincident i no totes.

Amb la funció I s'han de complir totes les condicions, de manera que normalment no és necessària, ja que es tracta del comportament predeterminat. Ara bé, si es fa servir una funció O, podeu utilitzar-hi la funció I per tornar al comportament predeterminat. Per exemple, per cercar totes les campanyes amb el mètode de publicació "Estàndard" o bé amb un pressupost entre 10 i 20 USD, podríeu utilitzar aquest filtre:

O( mètodedepublicació = estàndard I(pressupost >= 10 pressupost <= 20) )

Dit d'una altra manera, s'ha de complir almenys una d'aquestes condicions:

• El mètode de publicació és "Estàndard".
  • El pressupost és de 10 USD o més I de 20 USD o menys.

Utilitzar NO

El que fa la funció NO és invertir el resultat del filtre que conté. Si es tracta d'un filtre que hauria inclòs un element, en aplicar-hi la funció NO el filtre l'exclourà. De la mateixa manera, si el filtre hauria exclòs un element, en aplicar-hi la funció NO el que farà serà incloure'l. Dins la pròpia funció NO, les condicions s'uneixen mitjançant funcions I de manera predeterminada, de manera que NO(estat = activat cpcmillorat = activat) equival a NO(I(estat = activat cpcmillorat = activat)). D'aquesta manera, totes les campanyes activades i amb el CPC millorat activat s'amaguen. La resta, es mostren.

Sintaxi

I(filtre)
  • filtre: els elements han de coincidir amb totes les condicions de filtre.
O(filtre)
  • filtre: l'element ha de coincidir com a mínim amb una de les condicions de filtre.
NO(filtre)
  • filtre: l'element no ha de coincidir amb cap de les condicions de filtre.

Exemples

O( estat -= activat estatdaprovació = (rebutjat, llocsuspès) )

Troba els elements que estan desactivats o rebutjats.

O( tipusdestratègiadoferta = maximitzaciódelesconversions NO(pressupost >= 10 pressupost <= 20) )

Troba totes les campanyes amb el tipus d'estratègia d'oferta "Maximització de les conversions" o que no tinguin un pressupost entre 10 i 20 USD.

O( estat = enpausa I(interessosiremàrqueting = segmentació CONTÉ(públics)) )

Troba les campanyes o els grups d'anuncis que s'han posat en pausa o que tenen almenys un públic i l'ajust "Segmentació" per a l'abast flexible "Interessos i remàrqueting".