Om filterfunktioner

Med disse funktioner kan du bruge effektive forespørgsler, der kombinerer filtre på nye måder, så du kan finde meget specifikke elementer på din Google Ads-konto.

Der er otte forskellige funktioner, som du kan finde ved at klikke på "filterikonet" i feltet "Avanceret søgning" og rulle til sektionen "Funktion" eller ved at indtaste funktionsnavnet i søgefeltet og vælge funktionen.

Hvad er blevet ændret? Filtrer efter indeholdte elementer

Tidligere kunne filtre kun kontrollere værdier direkte på de elementer, der blev filtreret. Funktionerne giver nu mulighed for at forespørge på elementer, der er indeholdt i det element, du filtrerer. Du kan vise kampagner, hvis de f.eks. har færre end et nærmere angivet antal søgeord, eller hvis de kun viser søgeord, hvis ejende annoncegruppe opfylder bestemte betingelser. Du kan også filtrere elementer baseret på deres indeholdte elementer og baseret på, om disse indeholdte elementer opfylder bestemte betingelser.

Nogle funktioner giver dig også mulighed for nemmere at styre, hvordan flere filtre kombineres. Du kan f.eks. bruge en funktion til at bestemme, om det er nok, at én betingelse opfyldes for at kunne vise et element, eller om alle betingelserne skal opfyldes.

Funktionsbeskrivelser

Funktionsnavn Beskrivelse
ALL Brug ALL for at inkludere elementer, der kun indeholder elementer, der matcher de filtre, du vælger. Få flere oplysninger
AND Brug AND for at inkludere elementer, der matcher alle de filtre, du vælger. Få flere oplysninger
CONTAINER Brug CONTAINER for at inkludere elementer, der tilhører containere, som matcher alle de filtre, du vælger. Få flere oplysninger
COUNT Brug COUNT for at tjekke antallet af indeholdte elementer. Få flere oplysninger
EXIST Brug EXIST for at inkludere elementer, der har mindst ét indeholdt element. Få flere oplysninger
NOT Brug NOT for at inkludere elementer, der ikke matcher alle de filtre, du vælger. Få flere oplysninger
NOTEXIST Brug NOTEXIST for at inkludere elementer, der ikke har indeholdte elementer. Få flere oplysninger
OR Brug OR for at inkludere elementer, der matcher mindst ét af de filtre, du vælger. Få flere oplysninger

Bemærk!

Hvis du gerne vil se nogle eksempler på, hvordan funktionerne kan bruges i den virkelige verden, kan du se detaljerede forklaringer på forskellige tilpassede regler.