Last ned søketermrapporten

I den nyeste versjonen av Google Ads Editor kan du se og laste ned rapporter om søketermene dine. Der har du også en rekke verktøy du kan bruke for å legge til søkeord, negative søkeord og nye søketermer.

Før du begynner

Du bør ha en viss erfaring med søketermrapporter som middel for å identifisere søketermer du vil legge til å listene dine over søkeord. Med søketermrapporter kan du dessuten se hvor nære faktiske søk er relatert til søkeordene du har valgt. Finn ut mer om søketermrapporten

Se og last ned søketermrapporten

1. Logg på Google Ads Editor.
  2. Velg Søkeord eller Søkeord, negative i typelisten.
  3. Klikk på Søketermer-knappen i datavisningen. Merk: Du kan bli bedt om å logge på Google Ads-kontoen din og deretter lime inn en kode i Google Ads Editor.
  4. Velg datoperioden for rapporten i vinduet som vises.
  5. Velg kampanjene og annonsegruppene du vil se søketermer for.
  6. Finn «Velg statistikk»-delen, og velg hvilke beregninger du vil se i rapporten, sammen med Resultat- og Statistikk-rullegardinmenyen.
  7. Valgfritt: Du kan lagre og navngi rapporten under «Lagre dette statistikksettet som».
  8. Klikk på OK.
  9. Nå åpnes det et vindu der du kan se rapportens beregninger for søketermene du har valgt.
  10. Klikk på +Konto.
  11. Klikk på Eksportér.
  12. Klikk på Eksporter nåværende visning.

Dette laster ned søketermrapporten din.

Merk: Du kan også åpne rapporten ved å klikke på Se statistikk på verktøyraden og velge Se søketermrapporten.

Tips:

• Du kan bruke filterikonet  i vinduet for søketermer til å filtrere søketermrapporten etter visse betingelser, for eksempel søkeord, søketerm eller samsvartype.
  • I det samme vinduet kan du også bruke knappene Legg til som søkeord eller Legg til som negativt søkeord. Hvis du velger Legg til som negativt søkeord, kan du legge til søkeordet på kampanje- eller annonsegruppenivå.