Download rapporten Søgetermer

I den seneste version af Google Ads Editor kan du se og downloade rapporter for dine søgetermer. Der er også en række værktøjer, som kan bruges til at tilføje søgeord, negative søgeord og nye søgetermer.

Før du begynder

Du skal være bekendt brugen af rapporten Søgetermer som en metode til at identificere søgetermer, der skal føjes til din søgeordsliste. Du kan også bruge rapporten Søgetermer til at se, hvor tæt faktiske søgninger er knyttet til dine valgte søgeord. Få flere oplysninger om rapporten Søgetermer

Se og download rapporten Søgetermer

1. Log ind på Google Ads Editor.
  2. Vælg Søgeord eller Søgeord, negative på listen.
  3. Klik på knappen Søgetermer i datavisningen. Bemærk! Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google Ads-konto og derefter indsætte en kode i Google Ads Editor.
  4. I vinduet, der vises, skal du vælge datointervallet for rapporten.
  5. Vælg de kampagner og annoncegrupper, du gerne vil se søgetermer for.
  6. Under "Vælg statistik" skal du vælge, hvilke metrics du gerne vil se i rapporten, på rullemenuerne "Effektivitet" og "Statistik".
  7. Valgfrit: Du kan gemme denne rapport med et navn under "Gem dette sæt statistikker som".
  8. Klik på OK.
  9. Vinduet Søgetermer vises, hvor din rapport viser metrics for de søgetermer, du har valgt.
  10. Klik på Konto.
  11. Klik på Eksportér.
  12. Klik på Eksportér aktuel visning.

Rapporten Søgetermer downloades derefter.

Bemærk! Du kan også få adgang til rapporten ved at klikke på Se statistik på værktøjslinjen og vælge Se rapporten Søgetermer.

Tip!

• I vinduet Søgetermer kan du bruge filterikonet  til at filtrere rapporten Søgetermer efter bestemte betingelser, f.eks. søgeord, matchtype eller søgeterm.
  • I vinduet Søgetermer kan du bruge knapperne til funktionerne Tilføj som søgeord eller Tilføj som negativt søgeord. Når du vælger Tilføj som negativt søgeord, kan du vælge at tilføje det på kampagneniveau eller på annoncegruppeniveau.