Nedlasting av anslag for førstesidebud, anslag for topplasseringsbud, kvalitetspoeng eller godkjenningsinformasjon

Følg denne fremgangsmåten for å laste ned de nyeste anslagene for førsteside- og topplasseringsbud, kvalitetspoeng og godkjenningsinformasjon for kampanjene dine:

1. Gå til Konto > Hent nylige kontoendringer > Flere data.
  2. Velg den delen av kontoen som du vil laste ned. Finn ut mer om alternativene.

Tips: Last ned nylige endringer jevnlig for å forsikre deg om at søkeordinformasjonen i Google Ads Editor er synkronisert med Google Ads-kontoen din på Internett.