Versjon 12.4

Funksjonene nedenfor er nå tilgjengelige i Google Ads Editor versjon 12.4:

Last ned den nyeste versjonen av Google Ads Editor.

Flere budstrategier

Google Ads Editor har nå støtte for alle tilgjengelige budstrategier i Google Ads, med ny støtte for strategien for mål-ROAS og maksimering av antall klikk. Finn ut hvordan du kan administrere budstrategier i Google Ads Editor

Responsive bannerannonser

Med responsive bannerannonser (beta) kan du legge inn flere tekst- og bildeelementer i én annonse, og deretter kombinere og teste disse elementene for å vise de mest relevante annonsene til kundene dine i Google Displaynettverk. Finn ut hvordan du kan opprette responsive bannerannonser

Smart-kampanjer for Displaynettverket

Smart-kampanjer for Displaynettverket er nå tilgjengelige i Google Ads Editor, noe som betyr at du kan velge «Banner – Smart-kampanje» som kampanjetype i Google Ads Editor og se resultatstatistikk for disse kampanjene. Finn ut mer om Smart-kampanjer for Displaynettverket

Løs problemer knyttet til retningslinjene for annonser og søkeord

Før du publiserer annonsene eller søkeordene dine, kan du sjekke om de kan være i strid med bestemte retningslinjer, og i enkelte tilfeller be om unntak. I tilfeller der annonsene eller søkeordene dine ikke ble godkjent etter at du publiserte dem, kan du nå søke etter årsaker til at de ikke ble godkjent, slik at du kan finne og korrigere et sett med annonser eller søkeord som er i strid med bestemte retningslinjer. Finn ut hvordan du kan bruke egendefinerte regler

Raskere landingssider og bedre klikksporing

I dag er det slik at når noen klikker på en annonse, kan det ta flere sekunder før den endelige landingssiden lastes inn på grunn av sporing. Med parallellsporing lastes den endelige landingssiden inn umiddelbart, noe som betyr at det er mindre sannsynlig at brukerne navigerer bort fra en side etter at de har klikket på en annonse. I tillegg kan du nå ta med åtte par med egendefinerte parametere for nettadressen for en landingsside. Finn ut mer om parallellsporing

Out-stream-videokampanjer og -annonser

Google Ads Editor har nå støtte for out-stream-videokampanjer, som har støtte for out-stream-videoformatet bare for mobilenheter. Finn ut mer om out-stream-videokampanjer

Andre nye funksjoner:

• For oppringingsannonser er tekstgrensen for de to «Beskrivelse»-feltene utvidet fra 35 til 80 tegn. Den andre beskrivelsen er nå valgfri.
  • Kampanjer i Søkenettverket har fått det nye navnet «Søk», med «Ta med Displaynettverket» som alternativ.
  • Kampanjer i Displaynettverket har fått det nye navnet «Bannerkampanjer».