Version 12.4

I Google Ads Editor version 12.4 er der adgang til følgende funktioner:

Download den nyeste version af Google Ads Editor.

Flere budstrategier

Google Ads Editor understøtter nu alle tilgængelige budstrategier i Google Ads, heriblandt strategierne Mål-ROAS og Maksimér antal klik. Se, hvordan du administrerer budstrategier i Google Ads Editor

Responsive displayannoncer

Responsive displayannoncer (betaversion) giver dig mulighed for at vælge flere tekst- og billedaktiver til samme annonce og derefter kombinere og teste disse aktiver, så potentielle kunder får vist så relevante annoncer som muligt overalt på Google Displaynetværket. Se, hvordan du opretter en responsiv displayannonce

Smart-displaykampagner

Smart-displaykampagner er nu tilgængelige i Google Ads Editor, og det betyder, at du fremover kan vælge "Displaykampagne – Smart-kampagne" som kampagnetype i Google Ads Editor og se effektivitetsstatistikker for kampagner af denne type. Få flere oplysninger om Smart-displaykampagner

Løs politikrelaterede problemer med dine annoncer og søgeord

Inden du uploader dine annoncer eller søgeord, kan du se, om de overtræder bestemte politikker, og i visse tilfælde er der mulighed for at anmode om en undtagelse. Hvis nogle af dine annoncer eller søgeord er blevet afvist, efter at du har uploadet dem, kan du nu søge efter årsager til afvisningen, så du kan løse problemerne med annoncer eller søgeord, der overtræder en bestemt politik. Få oplysninger om, hvordan du bruger tilpassede regler

Hurtigere landingssider og bedre kliksporing

Som det forholder sig i øjeblikket, kan der på grund af sporing gå flere sekunder fra det tidspunkt, hvor en person klikker på en annonce, til den endelige landingsside indlæses. Med Parallel Tracking indlæses den endelige landingsside med det samme, så der er mindre risiko for, at brugeren navigerer væk fra siden efter at have klikket på en annonce. Derudover er der nu mulighed for at inkludere otte par tilpassede parametre for en webadresse for landingsside. Få flere oplysninger om Parallel Tracking.

Outstream-videokampagner og -annoncer

Google Ads Editor understøtter nu outstream-videokampagner og dermed også det mobilspecifikke format outstream-videoannonce. Få flere oplysninger om outstream-videokampagner

Andre nye funktioner:

• Tegnbegrænsningen for teksten i de to felter "Beskrivelse" i opkaldsannoncer er blevet øget fra 35 til 80 tegn. Den anden beskrivelse er nu valgfri.
  • Kampagner på Søgenetværket er blevet omdøbt til "søgekampagner" med mulighed for at vælge "Inkluder Displaynetværket".
  • "Kampagner på Displaynetværket" er blevet omdøbt til "displaykampagner".