Versió 12.4

Les funcions següents ja estan disponibles a la versió 12.4 de Google Ads Editor:

Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.

Més estratègies d'oferta

Ara, Google Ads Editor admet totes les estratègies d'oferta disponibles a Google Ads i és compatible amb les estratègies ROAS objectiu i Maximització de clics. Més informació sobre com es poden gestionar les estratègies d'oferta a Google Ads Editor

Anuncis de display responsius

Els anuncis de display responsius (versió beta) us permeten incorporar diversos recursos de text i d'imatge en un anunci i combinar-los i provar-los per mostrar els anuncis més rellevants als clients a la Xarxa de Display de Google. Informació sobre com es pot crear un anunci de display responsiu

Campanyes intel·ligents de display

Ara les campanyes intel·ligents de display estan disponibles a Google Ads Editor, de manera que podeu seleccionar "Display: campanya intel·ligent" com a tipus de campanya a Google Ads Editor i veure les estadístiques de rendiment d'aquestes campanyes. Més informació sobre les campanyes intel·ligents de display

Resoldre problemes d'infracció de les polítiques relacionats amb els anuncis i les paraules clau

Abans de publicar els anuncis o les paraules clau, podeu comprovar si infringeixen alguna política i, en alguns casos, sol·licitar una exempció. En els casos en què els anuncis o les paraules clau s'hagin rebutjat un cop publicats, ara podeu cercar els motius del rebuig, de manera que pugueu corregir un conjunt d'anuncis o de paraules clau que infringeixin una política concreta. Informació sobre com es poden utilitzar regles personalitzades

Pàgines de destinació més ràpides i millor seguiment de clics

Actualment, quan algú fa clic en un anunci, poden passar uns quants segons abans no es carregui la pàgina de destinació final a causa del seguiment. Amb el seguiment en paral·lel, la pàgina de destinació final es carrega immediatament, de manera que hi ha menys probabilitats que els usuaris abandonin una pàgina després de fer clic en un anunci. A més, ara podeu incloure 8 parells de paràmetres personalitzats per a l'URL de la pàgina de destinació. Més informació sobre el seguiment en paral·lel

Anuncis i campanyes de vídeo out‑stream

Ara, Google Ads Editor admet campanyes de vídeo out‑stream, compatibles amb el format d'anunci de vídeo out‑stream només per a mòbils. Més informació sobre les campanyes de vídeo out-stream

Altres funcions noves:

• Per a anuncis de només trucada, el límit de longitud del text per als dos camps "Descripció" s'ha ampliat de 35 a 80 caràcters. Ara la segona descripció és opcional.
  • Ara les "campanyes de la Xarxa de Cerca" es diuen "campanyes de cerca" amb l'opció "Inclou la Xarxa de Display".
  • Ara, les "campanyes de la Xarxa de Display" es diuen "campanyes de display".