Versie 12.3

In Google Ads Editor versie 12.3 zijn nieuwe functies beschikbaar, zoals het rapport Zoektermen, filterfuncties en componentkoppelingen op accountniveau. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Het rapport Zoektermen bekijken

Bekijk en download rapporten over uw zoektermen. Deze update bevat ook tools om zoekwoorden en uitgesloten zoekwoorden toe te voegen. Lees meer informatie over het rapport Zoektermen.

Filterfuncties gebruiken

Met filterfuncties kunt u krachtige zoekopdrachten gebruiken, waarbij filters op nieuwe manieren worden gecombineerd om zeer specifieke items in uw Google Ads-account te vinden. Lees meer informatie over het gebruik van functies.

Geïmporteerde csv-bestanden bewerken

Als u geïmporteerde csv-bestanden bewerkt, kunt u voor elk veld 2 afzonderlijke kolommen opgeven, zoals koppen en beschrijvingen voor tekstadvertenties. De ene kolom bevat de oorspronkelijke waarde en wordt gebruikt voor opzoeken. De andere kolom bevat de nieuwe waarde, die als bewerking moet worden toegepast. Lees meer informatie over de kolommen in het csv-bestand.

Componentkoppelingen op accountniveau

U kunt nu advertentiecomponenten toevoegen op account-, campagne- en advertentiegroepniveau. Lees meer informatie over componentkoppelingen op accountniveau wanneer u csv-bestanden maakt.

Nieuwe opties voor doelgroeptargeting

U kunt nu in-market doelgroepen bereiken in campagnes in het zoeknetwerk. Voor het Display Netwerk en sommige YouTube-campagnes kunt u met aangepaste intentiedoelgroepen mensen bereiken die van plan zijn een aankoop te doen. Lees meer informatie over doelgroeptargeting.

TrueView for Action

TrueView for Action-campagnes (videocampagnes die zijn gemaakt met het subtype Conversies genereren), inclusief call-to-actions (CTA's) en koppen, worden ondersteund. Lees meer informatie over TrueView-campagnes in Google Ads Editor.

Voorraadfilters voor Shopping

Voorraadfilters voor Shopping-campagnes worden nu ondersteund. U kunt deze bewerken door middel van een csv-import. Meer informatie

Kolommen vastzetten

In sommige weergaven, zoals voor tabelgegevens, kunnen bepaalde kolommen aan de linkerkant worden vastgezet zodat u eenvoudiger horizontaal kunt scrollen en componenten beter kunt bijhouden. Meer informatie

Snellere beleidsreviews voor uploads van advertenties

Dankzij onze verbeterde beleidscontrole kunt u tekstadvertenties sneller uploaden.

Responsieve zoekadvertenties

Er is nu een bètaversie van responsieve zoekadvertenties beschikbaar in Google Ads Editor. Neem contact op met uw team voor accountbeheer of met ons als u vragen heeft over responsieve zoekadvertenties.