Foretag ændringer i flere konti

Du kan bruge Google Ads Editor til at importere en CSV-fil til flere konti og eksportere mere end én konto til en enkelt CSV-fil.

Vejledning

Eksportér flere konti til én fil

Du kan eksportere flere konti til én CSV-fil. Sådan gør du:

1. Gå til kontoadministrationen, og vælg en eller flere konti.
  2. Klik på Eksportér.
  3. Skriv et navn til din fil i det vindue, der vises, og vælg en filtype.
  4. Klik på Gem.
Bemærk!
Hvis du altid vil inkludere en kontokolonne i dine eksporter, skal du klikke på Indstillinger efterfulgt af Generelt og markere afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder altid kontokolonnen i CSV-/ZIP-eksporter".

Importér en fil til flere konti

Du kan foretage ændringer i flere konti ved at importere en enkelt CSV-fil. Der er to måder, det kan gøres på.

Hvis du har en CSV- eller ZIP-fil, der har en kolonne med en liste over kunde-id'er, kan du følge denne vejledning:

1. Gå til kontoadministrationen, og klik på Importér.
  2. Vælg "Fra fil".
  3. Vælg den fil, du vil importere.
  4. Klik på Åbn.
  5. Klik på Afslut og gennemgå ændringer i det vindue, der vises.

Hvis der ikke er en kontokolonne i din CSV- eller ZIP-fil, eller hvis du bruger avancerede funktioner, skal du følge denne vejledning:

1. Gå til kontoadministrationen, og klik på Importér.
  2. Vælg "Indsæt tekst".
  3. Indsæt dine data i gitteret til højre. Inkluder kolonneoverskrifter på engelsk, eller vælg manuelt overskrifter fra rullemenuerne øverst i gitteret.
  4. Vælg en af disse valgmuligheder til venstre.
    1. "Mine data omfatter kontooplysninger": Brug denne valgmulighed, hvis du indsætter data, der indeholder en kontokolonne.
    2. "Brug kun data med konti, der matcher de konti, der er valgt nedenfor": Vælg denne valgmulighed, hvis du indsætter data, der omfatter en kontokolonne, men ønsker at vælge en del af disse konti, som din fil skal importeres til. Der importeres kun data til de konti, der er markeret, selv om de konti, der ikke er markeret, vises i filen. Med denne valgmulighed kan du importere data til bestemte konti uden at skulle foretage ændringer i kontokolonnen i din fil.
    3. "Brug de valgte konti": Brug denne valgmulighed, hvis din fil ikke har en kontokolonne, eller hvis du ikke vil bruge denne kolonne i importen. I stedet vil alle dine rækker blive importeret til hver af de konti, du vælger.
  5. Klik på Start behandling.
  6. Hvis du vil importere dine ændringer uden at gennemgå dem, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Acceptér alle importerede ændringer automatisk". Lad afkrydsningsfeltet være tomt, hvis du vil gennemgå dine ændringer.
  7. Klik på Udfør.