Version 12.1

Google Ads Editor version 12.1 indeholder adskillige opdateringer, herunder understøttelse af udvidede dynamiske søgeannoncer, fremhævede Shopping-annoncer og nye valgmuligheder for budgivning i værktøjet til avancerede budændringer. Download den nyeste version af Google Ads Editor.

Udvidede dynamiske søgeannoncer

Du kan nu bruge Google Ads Editor til at oprette og redigere udvidede dynamiske søgeannoncer.

Få flere oplysninger

Fremhævede Shopping-annoncer

Google Ads Editor understøtter nu fremhævede Shopping-annoncer og annoncegruppetyper.

Få flere oplysninger

Nyt kampagnemål for appkampagner

Appkampagner indeholder nu målet "Handlinger i appen", der kan bruges til at målrette mod de brugere, der med stor sandsynlighed vil gennemføre de specifikke handlinger i appen, som du har konfigureret for din kampagne.

Få flere oplysninger

Budgivning for første position

Værktøjet til avancerede budændringer omfatter nu budgivning for første position, der kan hjælpe dig med at opnå størst mulig rækkevidde for dit budget.

Få flere oplysninger

Værktøjer til visning af søgeord

Den nye kolonne til visningsbredde for søgeord viser længden af søgeordsteksten i displayenheder, så brugerne bedre kan vurdere grænsen for tekstens længde. Bemærk! Denne kolonne er skjult som standard.

Vis kampagneovertrædelser

Du kan nu se kampagner og annoncegrupper, der overtræder dine tilpassede regler. Disse overtrædelser er ikke adskilt fra de øvrige fejl- og advarselsmeddelelser på din konto.

Få flere oplysninger

Download flere metrics

Du kan nu downloade metrics for bud for første position, annoncerelevans, landingssideoplevelse og klikrate.

Få flere oplysninger