Versjon 12

Google Ads Editor versjon 12 har fått ny utforming og omfatter en rekke oppdateringer, deriblant støtte for egendefinerte regler, raskere nedlasting av versjoner og maksimal konverteringsbudgivning. Last ned den nyeste versjonen av Google Ads Editor.

Egendefinerte regler

I denne versjonen kan du opprette og redigere egendefinerte regler, slik at du blir varslet om brudd på gode fremgangsmåter før du legger inn endringer.

Finn ut mer

Raskere nedlasting av versjoner

I Google Ads Editor overføres nå flere av dataene dine fra den forrige versjonen når du laster ned en ny. Dermed kan du laste ned en ny versjon av Google Ads Editor raskere.

Ny utforming

Versjon 12 har en ny utforming med enklere navigering.

Maksimal konverteringsbudgivning

I denne versjonen er det full støtte for budstrategien for maksimalt antall konverteringer.

Finn ut mer

Flere videoer og bilder for appkampanjer

Du kan nå ta med opptil 20 videoer og 20 bilder i appkampanjer.

Finn ut mer

Nye valgfrie felt for responsive annonser

En rekke valgfrie felt er lagt til for responsive annonser, deriblant «Logo (4:1)», «Prisprefiks», «Markedsføringstekst» og «Handlingsfremmende tekst».