Versio 12

Google Ads Editorin versiossa 12 on uuden ulkoasun lisäksi lukuisia päivityksiä, kuten tuki omille säännöille, nopeammat versiolataukset ja konversioiden maksimointiin tarkoitetut hintatarjoukset. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Omat säännöt

Tässä versiossa voit luoda ja muokata omia sääntöjä, joiden avulla saat ilmoituksia parhaiden käytäntöjen rikkomuksista ennen muutosten julkaisua.

Lue lisää

Nopeammat versioiden lataukset

Google Ads Editor siirtää nyt enemmän dataasi aiemmasta versiosta, kun lataat uuden version. Uuden Google Ads Editor ‑version lataaminen on siis nyt entistä nopeampaa.

Uusi ulkoasu

Version 12 uudistunut ulkoasu helpottaa toimintojen välillä siirtymistä.

Maksimoi konversiot ‑hintatarjoukset

Tämä versio tukee Maksimoi konversiot ‑hintatarjousstrategian kaikkia ominaisuuksia.

Lue lisää

Enemmän videoita ja kuvia Sovelluskampanjoissa

Voit nyt lisätä Sovelluskampanjoihin jopa 20 videota ja 20 kuvaa.

Lue lisää

Uusia valinnaisia kenttiä responsiivisia mainoksia varten

Responsiivisille mainoksille on lisätty useita uusia valinnaisia kenttiä, kuten 4:1-logo, Hinnan etuliite, Mainosteksti ja Toimintakehotusteksti.