Crear i editar assets de preu

Podeu utilitzar Google Ads Editor per crear i editar assets de preu. Les assets de preu són un valor afegit per als anuncis de text de la Xarxa de Cerca, ja que us permeten mostrar millor la varietat de productes i serveis que oferiu i enviar els usuaris directament al contingut del vostre lloc que els interessa.

Crear assets de preu

Les assets de preu es gestionen a la Biblioteca compartida, que és també on es creen per poder afegir-les després a les campanyes i als grups d'anuncis. Seguiu aquests passos per crear-ne una:

1. A la llista de tipus, feu clic a Biblioteca compartida.
  2. Seleccioneu Extensions de preu compartides al tauler esquerre.
  3. Feu clic a Afegeix una extensió de preu compartida, a sobre de la visualització de dades.
  4. Comproveu que l'extensió creada estigui seleccionada a la visualització de dades i afegiu la informació de l'extensió al tauler d'edició.

Afegir una extensió de preu a una campanya o un grup d'anuncis

1. A l'arbre del compte, seleccioneu la campanya o el grup d'anuncis al qual vulgueu afegir l'extensió.
  2. A la llista de tipus, seleccioneu Extensions d'anunci i, després, Extensions de preu.
  3. A sobre de la visualització de dades, feu clic a Afegeix una extensió de preu i seleccioneu Extensió de preu de la campanya o Extensió de preu del grup d'anuncis al menú desplegable.
  4. A la llista que es mostra, trieu l'extensió que vulgueu afegir.
  5. Feu clic a D'acord.

Editar una extensió de preu

Com que les assets de preu es gestionen a la Biblioteca compartida, quan modifiqueu una extensió, s'actualitzarà en totes les campanyes i tots els grups d'anuncis en què l'hàgiu afegit. Seguiu aquests passos per editar una extensió de preu:

1. A la llista de tipus, feu clic a Biblioteca compartida.
  2. Seleccioneu Extensions de preu compartides al tauler esquerre.
  3. Seleccioneu una extensió a la visualització de dades.
  4. Editeu la informació de l'extensió al tauler d'edició.
Nota
Tots els elements compartits del compte es mostren a la Biblioteca compartida, encara que només s'hagin baixat unes quantes campanyes. Les assets de preu compartides no mostren associacions per a les campanyes que no s'han baixat. Abans de treure assets de preu de la visualització d'assets d'aplicacions compartides, comproveu que no estiguin associades a alguna campanya que no s'hagi baixat.