Versjon 11.8

Versjon 11.8 av Google Ads Editor inneholder flere oppdateringer, for eksempel full støtte for priselementer og remarketinglister på kampanjenivå, i tillegg til muligheten til å lagre bilder og tilbakestille endringer i hele kampanjen eller annonsegruppen. Last ned den nyeste versjonen av Google Ads Editor.

Remarketinglister på kampanjenivå

I versjon 11.8 kan du legge til remarketinglister i alle kampanjene dine. Vær oppmerksom på at kampanjer kan ha remarketinglister bare på kampanje- eller annonsegruppenivå, ikke på begge nivåene.

Finn ut mer

Priselementer

Nå kan du opprette og endre priselementer med Google Ads Editor. Med priselementer kan du vise detaljert informasjon om det bedriften din tilbyr, slik at brukerne raskere kan finne det de leter etter, via annonsen din.

Finn ut mer

Tilbakestill endringer i flere kampanjer og annonsegrupper

Med det nye alternativet «Tilbakestill med alle inkluderte elementer» på «Endre»-menyen kan du tilbakestille alle endringer som er gjort i kampanjer eller annonsegrupper, og i alle inkluderte elementer.

Lagre bilder

I versjon 11.8 kan du lagre bilder for bildeannonser eller responsive annonser i mapper.

Krav om kvadratiske bilder

Nå må det brukes kvadratiske bilder i responsive annonser når annonser skal opprettes eller endres.