Version 11.8

Google Ads Editor version 11.8 har flere opdateringer, heriblandt fuld understøttelse af aktiver til pris og remarketinglister på kampagneniveau samt muligheden for at gemme billeder og fortryde redigeringer på tværs af hele din kampagne eller annoncegruppe. Download den sidste nye version af Google Ads Editor.

Remarketinglister på kampagneniveau

Version 11.8 giver dig mulighed at tilføje remarketinglister på tværs af dine kampagner. Husk! Kampagner kan kun have remarketinglister på kampagneniveau eller annoncegruppeniveau – ikke begge dele.

Få flere oplysninger

Aktiver til pris

Du kan nu oprette og redigere aktiver til pris ved hjælp af Google Ads Editor. Aktiver til pris præsenterer din virksomheds tilbud i detaljer, så brugerne hurtigere kan finde det, de ønsker, via din annonce.

Få flere oplysninger

Fortryd ændringer på tværs af kampagner og annoncegrupper

Den nye mulighed "Fortryd med alle inkluderede elementer" i menuen "Rediger" giver dig mulighed for at fortryde alle redigeringer af kampagner eller annoncegrupper samt alle deres tilhørende elementer.

Gem billeder

Version 11.8 giver dig mulighed for at gemme billeder til billedannoncer eller responsive annoncer i en mappe.

Krav om, at billeder skal være kvadratiske

Der er nu krav om, at billeder til responsive annoncer skal være kvadratiske, når du opretter eller redigerer en annonce.