Locatiecomponenten toevoegen

Met Google Ads Editor kunt u locatiecomponenten toevoegen op campagne- en advertentiegroepniveau. Via locatiecomponenten worden uw bedrijfsadres, telefoonnummer en andere informatie over uw locatie (bijv. openingstijden en beoordelingen) getoond.

Instructies

1. Selecteer in de accountstructuur de campagne of advertentiegroep waaraan u de component wilt toevoegen.
  2. Selecteer in de typenlijst Advertentiecomponenten en daarna Locatiecomponenten.
  3. Klik boven de gegevensweergave op Locatiecomponent toevoegen.
    1. Als u locatiecomponenten voor campagnes wilt toevoegen, selecteert u een van de opties in het dropdownmenu: Advertenties met alle locaties tonen, Advertenties met locaties die overeenkomen met filter en Advertenties met geselecteerde locaties tonen.
    2. Als u locatiecomponenten voor advertentiegroepen wilt toevoegen, selecteert u een van de opties in het dropdownmenu: Advertenties met alle locaties tonen, Advertenties met locaties die overeenkomen met filter en Advertenties met geselecteerde locaties tonen.
  4. Selecteer de campagnes of advertentiegroepen waaraan u de nieuwe locaties wilt toevoegen.
  5. Klik op OK.
Opmerking
Alle gedeelde items op accountniveau worden getoond in de Gedeelde bibliotheek, zelfs als er slechts enkele campagnes zijn gedownload. Via gedeelde locatiecomponenten worden geen koppelingen getoond voor campagnes die niet zijn gedownload.