Version 11.7

Google Ads Editor version 11.7 innehåller flera uppdateringar, bland annat möjligheten att exportera utökade textannonser som responsiva annonser och fullt stöd för adresstillgångar, bumperannonser, Gmail-mallen för flera produkter och kvadratiska bilder i responsiva annonser. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Exportera utökade textannonser som responsiva annonser

I version 11.7 kan du använda funktionen Exportera som när du vill konvertera utökade textannonser till responsiva annonser.

Läs mer

Adresstillgångar

Nu kan du skapa, redigera och ta bort adresstillgångar. Tänk på att du inte kan länka dem till Google My Business-konton.

Läs mer

Bumperannonser

Den nya versionen har stöd för bumperannonser, ett format för korta videoannonser som är utformat för att du ska kunna nå fler kunder och öka medvetenheten om ditt varumärke med ett kort och koncist budskap.

Läs mer

Gmail-mall för kampanjer för flera produkter

Nu kan du använda Google Ads Editor när du vill skapa och redigera Gmail-annonser med hjälp av mallen för kampanjer för flera produkter.

Läs mer

Kvadratiska bilder i responsiva annonser

Nu kan du använda kvadratiska bilder i responsiva annonser.

Fler frekvensalternativ för videokampanjer

Nu kan du välja frekvenstak per annonsgrupp och per annons för videokampanjer, utöver det tidigare alternativet per kampanj.