Versio 11.7

Google Ads Editorin versio 11.7 sisältää useita päivityksiä, kuten mahdollisuuden eksportoida laajennettuja tekstimainoksia responsiivisina mainoksina ja täyden tuen sijaintielementeille, puskurimainoksille, Gmailin usean tuotteen mallille, sekä neliönmuotoiset kuvat responsiivisia mainoksia varten. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Laajennettujen tekstimainosten eksportointi responsiivisina mainoksina

Versiossa 11.7 voit muuntaa laajennetut tekstimainokset responsiivisiksi mainoksiksi Vie muodossa ‑ominaisuutta käyttämällä.

Lue lisää

Sijaintielementit

Nyt voit luoda, muokata ja poistaa sijaintielementtejä. Muista, että linkitystä Google My Business ‑tileihin ei tueta.

Lue lisää

Puskurimainokset

Tämä versio tukee täysin puskurimainoksia. Puskurimainokset ovat lyhyitä videomainoksia, joiden avulla voit tavoittaa enemmän asiakkaita ja lisätä tietoisuutta brändistäsi käyttämällä lyhyttä, mieleenpainuvaa viestiä.

Lue lisää

Gmailin usean tuotteen mainoskampanjamalli

Nyt voit luoda ja muokata Gmail-mainoksia Google Ads Editorin usean tuotteen mainoskampanjamallin avulla.

Lue lisää

Responsiivisten mainosten neliönmuotoiset kuvat

Tuemme nyt responsiivisten mainosten neliönmuotoisia kuvia.

Lisää näyttötiheysvaihtoehtoja Videokampanjoihin

Videokampanjoiden näyttötiheytenä voi nyt olla "kampanjaa kohti" ‑vaihtoehdon lisäksi "mainosryhmää kohti" tai "mainosta kohti".