Version 11.7

Google Ads Editor version 11.7 indeholder flere opdateringer, heriblandt muligheden for at eksportere udvidede tekstannoncer som responsive annoncer, og fuld understøttelse af aktiver til lokation, bumperannoncer, Gmail-skabelonen til flere produkter og billeder i kvadratisk format til responsive annoncer. Download den sidste nye version af Google Ads Editor.

Eksportér udvidede tekstannoncer som responsive annoncer

Version 11.7 giver dig mulighed for at bruge funktionen "Eksportér som" til at konvertere udvidede tekstannoncer til responsive annoncer.

Få flere oplysninger

Aktiver til lokationer

Du kan nu oprette, redigere og fjerne aktiver til lokation. Husk! Det er ikke muligt at linke til Google My Business-konti.

Få flere oplysninger

Bumperannoncer

Denne version understøtter fuldt ud bumperannoncer, som er et kort videoannonceformat, der er designet til at give dig mulighed for at nå ud til flere kunder og øge kendskabet til dit brand ved hjælp af et kort, fængende budskab.

Få flere oplysninger

Skabelon for promovering af flere produkter via Gmail

Du kan nu bruge Google Ads Editor til at oprette og redigere Gmail-annoncer ved hjælp af skabelonen for promovering af flere produkter via Gmail.

Få flere oplysninger

Kvadratiske billeder til responsive annoncer

Kvadratiske billeder til responsive annoncer understøttes nu.

Flere frekvensindstillinger til videokampagner

Ud over "pr. kampagne" kan du nu også bruge frekvensbegrænsningerne "pr. annoncegruppe" og "pr. annonce" til videokampagner.