Budgivning med Maximera klick i Google Ads Editor

Så här kan du hantera budgivningskampanjer med automatisk kostnad per klick (CPC) i Google Ads Editor:

• Ladda ned kampanjen och uppdatera dess inställningar.
  • Uppdatera annonsgrupper och innehållet i dem (genom att till exempel lägga till eller redigera annonsgrupper, annonser och sökord).
  • Ange en annan budstrategi för kampanjen, annonsgruppen eller sökorden.

Följande åtgärder kan inte utföras i Google Ads Editor och kräver att du loggar in på ditt Google Ads-konto på https://ads.google.com:

• Ange en CPC-budgräns på kampanjnivå.
  • Skapa en ny kampanj med automatisk CPC-budgivning.
Det går inte att kopiera och klistra in (eller exportera och importera) en kampanj med automatisk CPC-budgivning och behålla budstrategin. Om du klistrar in eller importerar en kampanj med automatisk CPC-budgivning används manuell CPC-budgivning i den nya kampanjen, i stället för den ursprungliga budstrategin.
En översikt över automatisk budgivning finns i hjälpcentret för Google Ads.