Budgivning for maksimering av antall klikk i Google Ads Editor

Slik kan du administrere kampanjer med automatisk CPC-budgivning (kostnad per klikk) i Google Ads Editor:

• laste ned kampanjen og oppdatere innstillingene
  • oppdatere annonsegruppene og innholdet deres (du kan f.eks. legge til eller redigere annonsegrupper, annonser og søkeord)
  • bruke en annen budstrategi for kampanjen, annonsegruppen eller søkeordene

Disse handlingene støttes ikke i Google Ads Editor, og krever at du logger på Google Ads-kontoen din på https://ads.google.com:

• angi en CPC-budgrense på kampanjenivå
  • opprette en ny kampanje med automatisk CPC-budgivning
Det er ikke mulig å kopiere og lime inn (eller eksportere og importere) en kampanje med automatisk CPC-budgivning og beholde budstrategien. Hvis du limer inn eller importerer en kampanje med automatisk CPC-budgivning, brukes manuell CPC-budgivning for den nyopprettede kampanjen i stedet for den opprinnelige budstrategien.
Hvis du ønsker å se en oversikt over automatisk budgivning, kan du gå til brukerstøtten for Google Ads.