Bieden voor het maximaliseren van klikken in Google Ads Editor

U kunt campagnes voor automatisch bieden op basis van CPC (kosten per klik) in Google Ads Editor op de volgende manieren beheren:

• De campagne downloaden en de instellingen ervan updaten
  • De advertentiegroepen en de inhoud ervan updaten (bijvoorbeeld door advertentiegroepen, advertenties en zoekwoorden toe te voegen of te bewerken)
  • Een andere biedstrategie toepassen op de campagne, advertentiegroep of zoekwoorden

De volgende acties worden niet ondersteund in Google Ads Editor. Hiervoor moet u via https://ads.google.com inloggen op uw Google Ads-account.

• Een CPC-bodlimiet op campagneniveau specificeren
  • Een nieuwe campagne met automatisch bieden op basis van CPC maken
Het is niet mogelijk een campagne met automatisch bieden op basis van CPC te kopiëren en plakken (of te exporteren en importeren) en de biedstrategie te behouden. Als u een campagne met automatisch bieden op basis van CPC plakt of importeert, maakt de nieuwe campagne gebruik van handmatig bieden op basis van CPC in plaats van de oorspronkelijke biedstrategie.
Ga naar het Helpcentrum van Google Ads voor een overzicht van automatisch bieden.