Budgivning til maksimering af antallet af klik i Google Ads Editor

Du kan administrere kampagner med automatisk budgivning via pris pr. klik i Google Ads Editor på følgende måder:

• Download kampagnen, og opdater dens indstillinger
  • Opdater annoncegrupper og deres indhold (du kan f.eks. tilføje eller redigere annoncegrupper, annoncer og søgeord)
  • Anvend en anden budstrategi for kampagnen, annoncegruppen eller søgeordene

Følgende handlinger understøttes ikke i Google Ads Editor og forudsætter, at du logger ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.dk:

• Angiv en CPC-budgrænse på kampagneniveau
  • Opret en ny kampagne med automatisk CPC-budgivning
Det er ikke muligt at kopiere og indsætte (eller eksportere og importere) en kampagne, der benytter automatisk budpris pr. klik, og beholde budstrategien. Hvis du indsætter eller importerer en kampagne, der benytter automatisk budpris pr. klik, bruger den nyoprettede kampagne manuel CPC-budgivning i stedet for den oprindelige budstrategi.
Du kan få et overblik over automatisk budgivning i Hjælp til Google Ads.